3 soluții naturale pentru un somn liniștit

Uita de efectele adverse ale medicamentelor. Pentru a te bucura de un somn linistit si odihnitor poti apela la remediile naturiste. O treime din adulti au probleme cu somnul...
Viena
Uita de efectele adverse ale medicamentelor. Pentru a te bucura de un somn linistit si odihnitor poti apela la remediile naturiste. O treime din adulti au probleme cu somnul si medicamentatia pare sa fie optiunea pe care multi o aleg in favoarea unui somn odihnitor. Insa multe dintre aceste medicamente pot avea efecte adverse, pot afecta ficatul, dau dureri de cap si senzatie de greata.
 
Iata 3 alternative naturiste la care sa apelezi pentru a te bucura de un som linistit
 
Suc de cireste
 
Un studiu realizat in 2010 a dezvaluit ca un pahar de suc de cirese neindulcit poate imbunatati somnul. Sucul trebuie baut dimineata si dupa-amiaza. Potrivit specialistilor, ciresele contin un nivel ridicat de melatonina, o substanta produsa natural de organism pentru a regla ciclul de somn-trezire. 
 
Valeriana
Aceasta planta este cea mai folosita in scop medicinal. Valeriana poate fi folosita ca analgezic, are proprietati tranchilizante si poate fi folosita pentru combaterea starilor de anxietate, in a reduce tensiunea musculara si imbunatatirea somnul. Aceasta planta stimuleaza o substanta din creier care duce la relaxare.
 
Floarea pasiunii
Aceasta planta este si ea recunoscuta pentru efectele benefice. Ceaiul din floarea pasiunii imbunatateste calitatea somnului. In urma unui studiu de specialitate, a reiesit ca participantii care luau suplimente pe baza de aceasta planta aveau un nivel de stres scazut si se puteau odihni corespunzator noaptea.
Viena
Categorii
Informații utile
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole