ANTREPRENOR ACASĂ

Organizam cu ajutorul lui George un eveniment in Frankfurt in 15 aprilie. Ai mai jos toate detaliile daca ne poti ajuta cu promovarea si un comunicat de presa atasat...
Viena
Organizam cu ajutorul lui George un eveniment in Frankfurt in 15 aprilie.
Ai mai jos toate detaliile daca ne poti ajuta cu promovarea si un comunicat de presa atasat
1. link catre evenimentul de pe facebook- se poate da share si invite la pers care crezi ca sunt interesate
2.De asemenea ai mai jos un text pt trimis pe mail la organizatii sau pers interesate precum si o invitatie de transmis pe email.

Asociați Inceptus România împreună cu partenerii implementează proiectul „Antreprenor ACASĂ”, proiect dedicat românilor interesati sa deschida o afacere în Romania. În cadrul proiectului oferim cursuri de formare profesională, consultanță/ coaching/mentorat GRATUIT, precum și  un sprijin financiar de 33.325 Euro pentru 56 de Planuri de Afaceri.

Ne dorim ca informația despre această oportunitate de finanțare să ajungă la cât mai mulți români, de aceea vă solicităm sprijinul pentru promovarea seminarului informare cu privire la condițiile de acces , care se va desfășura in data de 15.04.2018 in FRANKFURT,  HOTEL LEONARDO ROYAL HOTEL FRANKFURT

Link eveniment Facebook  https://www. facebook.com/events/ 969020659942395

Link formular inscriere eveniment   https://docs. google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe rDrsrMSuxoeRpepBIXdBwVGO1CLPNm XEO3n975ISWtKwEfw/viewform

Deoarece suntem convinși că dvs. cunoașteți cel mai bine comunitățile românești din această zonă, avem rugămintea de a disemina informația în rândul românilor care au contact cu asociația dvs. și nu numai.

Pentru mai multe detalii despre proiectul nostru puteți consulta website-ul proiectului www.antreprenoraca sa.inceptus.ro, pagina de Facebook Antreprenor ACASĂ by Inceptus și broșura online a proiectului Antreprenor ACASĂ sau ne puteți contacta la telefon și prin adresa de e-mail menționate mai jos.

În speranța unei colaborări, mânem la dispoziţia Dumneavoastră pentru detalii și alte informații referitoare la proiect și la activitatea noastră de informare a românilor în legătură cu oportunitatea pe care o oferă proiectul nostru. 

 

Cu deosebit respect,

Andrei-Mihai POP

Manager Proiect Antreprenor ACASĂ

Tel.: 0745 605 361 (Manager proiect)

E-mail: antreprenoracasa@gmail .com

Asociația Inceptus România
Anatole France, Nr.22,
Cluj Napoca, Cluj.
E-mail:      antreprenoracasa@gmail.comWeb site: http://antreprenoracasa.inceptus.ro

Facebook: Antreprenor Acasa by Inceptus

Viena
Categorii
Germania
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole