CCIRO Italia – Comunicat de presă

CCIRO Italia prezinta lucrarile forumului economic “Romania-Italia, redam increderea investitorilor romani si italieni in economia romaneasca” organizat in colaborare cu GRUPPO Editoriale IL SOLE 24 ORE la AUDITORIUM GRUPPO...
Viena

CCIRO Italia prezinta lucrarile forumului economic “Romania-Italia, redam increderea investitorilor romani si italieni in economia romaneasca” organizat in colaborare cu GRUPPO Editoriale IL SOLE 24 ORE la AUDITORIUM GRUPPO 24 ORE (adresa: Via Monte Rosa 91, CAP 20149 – Milano), Vineri 3 noiembrie 2017 ora 10:30. Evenimentul este realizat in parteneriat cu Guvernului Romaniei (conform memorandumului de colaborare dintre DIMMMAT si CCIRO Italia), in colaborare cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Academia Europeana pentru Relatii Economice si Culturale (AEREC) si Uniunea Camerelor de Comert Bilaterale din Romania .

La eveniment vor participa exponenti ai patronatelor din Italia, oficialitati, autoritati publice romane si italiene, oameni de afaceri si operatori economici italieni din mai multe domenii de activitate (constructii, transport, agricultura, managementul deseurilor, turism) interesati in dezvoltarea unor investitii sau parteneriate de business in economia romaneasca. Vor mai participa oameni de afaceri romani din Italia interesati in dezvoltarea de investitii prin programul Start-up Diaspora.

In prima parte a evenimentului, organizatorii si reprezentantii Guvernului Romaniei vor prezenta politicile statului roman pentru sprijinirea si atragerea investitiilor straine. Totodata, va fi prezentat sprijinul guvernului pentru internationalizarea mediului de afaceri autohton romanesc, cu precadere pe relatia schimburilor economice Romania – Italia.

Programul Guvernului Romaniei pentru dezvoltarea economica si sprijinirea mediului de afaceri reprezinta obiectivul principal din cadrul lucrarilor forumului “Redam increderea investitorilor romani si italieni in economia romaneasca”, participantii avand ocazia sa obtina toate informatiile, noutatile legislative din programul Guvernului Romaniei pentru atragerea si sprijinirea de noi investitii.

In a doua parte a evenimentului, reprezentantii mediului de afaceri roman si italian vor prezenta propriul know-howt in vederea identificarii unor parteneriate si solutii de finantare.

Ultima parte a lucrarilor este rezervata prezentarii programului Start-up Diaspora si totodata lansarea oficiala in Italia a inscriilor si preselectiei grupoului tinta. Antreprenorii romani din Italia interesati in accesarea fondurilor nerambusabile prevazute in programul Start-up Diaspora vor beneficia de aceasta ocazie pentru a obtine toate informatiile necesare si de a se inscrie in program.

A XIX-a editie a forumului economic “Redam increderea investitorilor romani si italieni in economia romaneasca” se va conclude cu discutii B2B intre oamenii de afaceri romani si italieni in vederea intemeierii unor parteneriate.

Biroul de presa CCIRO Italia

Segreteria del Presidente

 

CCIRO Italia

Via Cola di Rienzo, 212

00192 Roma, ITALIA 

Tel. +39 06 263162

Web: www.cciro.it

Viena
Categorii
Italia
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole