Comentarii ale românilor prezenți la recitalurile din SUA și Canada (6)

Poezia d-stra o simt vibrind! Emotie, bucurie, recunostinta, in mine ca in val. Cuvintele s-au transformat, culmea, chiar blind, intr-o cascada sacra de apa vie. Imi amintesc de trecutul...
Adrian Munteanu
Viena

Poezia d-stra o simt vibrind! Emotie, bucurie, recunostinta, in mine ca in val. Cuvintele s-au transformat, culmea, chiar blind, intr-o cascada sacra de apa vie. Imi amintesc de trecutul meu! Versuri legate, curgind, pulsind poate, precum singele in vene. Vene ce duc in tot corpul, plapind sau viguros! Va multumesc din inima si suflet, cu toata fiinta mea, pentru aceasta poezie pe care efectiv o simt, o traiesc si o ador!

Sandu Magda

 
 
Felicitări pentru prestația deosebită. A fost ceva atât de „alt ceva”! Ați oferit un spectacol captivant. S-au întâlnit laolaltă, calitatea înaltă a poeziei, muzicalitatea versului, imaginea, mișcarea, tonalitatea rostirii, emoția… Desigur, trăirea de acest fel consumă, autodevorează, însă, totodată (numai) acest tip de combustie face lumină mare (și) în jurul „rugului”, iar ceea ce se dăruiește astfel rezistă vreme îndelungată, trece peste granițele acelui foc. Mulțumim. Felicitări! Și, succes…
Vă dorim, în continuare, rodnica prietenie a harului.
Monica Rohan
Sincere felicitări, dragă ADRIAN! Ce ai realizat tu pe cont propriu, desigur cu ajutorul distinsului tău sponsor, este unic !
Nicolae Grigore Marasanu
Dupa spectacol eram  fericita pentru tine fericita ca lumea te iubeste, te admira Tu nu vei mai putea nicicind sa apartii doar unei singure persoane; tu apartii lumii intregi, caci poezia ta e poezia sufletului omenesc Mergeam pe strazi si ma gindeam intr-una ca,  daca toate lucrurile ar trebui sa aiba un sens pe lumea asta, atunci care ar fi sensul acestei veniri-plecari ale tale din viata noastra? Apoi m-am gindit ca sint oameni, pe lumea asta, care traiesc o viata intreaga ca niste roboti si carora  nu le este dat niciodata sa traiasca un moment ca al acestui spectacol. Cred ca gasisem sensul acestei intilniri: eternitatea cuprinsa intr-o clipa.

Violeta Necula
Munchen
Categorii
Canada
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole