Comentarii ale românilor prezenți la recitalurile din SUA și Canada (7)

Valeria Suciu  – Recunoștință pentru toate darurile pe care le primim de la domnia voastră. Vă doresc din suflet multă fericire și drumuri luminate peste tot pe unde purtați...
Adrian Munteanu
Viena

Valeria Suciu  – Recunoștință pentru toate darurile pe care le primim de la domnia voastră. Vă doresc din suflet multă fericire și drumuri luminate peste tot pe unde purtați frumusețea și sensibilitatea limbii române prin ofranda de talent și muncă. 

Daniela Şontică  – Ştiu câtă pasiune puneţi în fiecare recital şi imi imaginez cât de mare a fost consumul energetic şi emoţional. Oamenii v-au răsplătit cu admiraţia lor. Meritaţi toate aplauzele! 

Danny Cheoreanu Multumim ca ai împărtășit cu noi o bucata din sufletul tău și ca ne-ai îmbătat cu frumusețea cuvântului românesc. Ascult zilnic discul tău si nu ma mai satur.

 Lidia Sinzianu Felicitari pentru tot, ati mai…spalat obrazul Romaniei! Reprezentati cu cinste literatura romana contemporana! Demersul dumneavoastra peste ocean ne onoreaza pe toti cei care suntem Romani! Va multumesc ca ati ridicat la nivel de arta universala un …segment important al liricii romanesti!

Munchen
Categorii
Canada
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole