Comentarii ale românilor prezenți la recitalurile din SUA și Canada (9)

Sunt momente prea scurte, acele clipe cu Adrian Munteanu, dar ele cresc mereu pe măsură ce timpul se desfășoară… Melania Rusu Caragioiu   Adrian Munteanu: un mix de talent,...
Adrian Munteanu
Viena
Sunt momente prea scurte, acele clipe cu Adrian Munteanu, dar ele cresc mereu pe măsură ce timpul se desfășoară…
Melania Rusu Caragioiu
 
Adrian Munteanu: un mix de talent, sensibilitate, charismă, putere, dragoste de oameni și poezie! Lasați-vă cuceriți! Puternică și excepțională demonstrație a forței, expresivității și frumuseții cuvântului românesc în sonetele poetului Adrian Munteanu!
Gabriela Cretu
 
Da, viața dv. are un contur rotund fiindcă atomul ce divide este rotund, bobul de rouă este rotund, lacrima este rotundă, haloul nostru este sferic, planeta este rotundă și Dumnezeul nostru este fără de început și fără de sfârșit. Misiunea încredințată de Dumnezeu este mai importantă decât o mână de oameni care se cred cu un IQ superior, măcinați de orgolii și invidii. Pe urma pașilor domneavoastra nu va mai călca nimeni. Să fiți înconjurat de oameni care știu să prețuiască valori!
Mioara Neagu
 Ileana Oprea –  admirabil eveniment, minunat și talentat poet român, ambasador veritabil pentru cultura și spiritul poporului nostru.
Viena
Categorii
Canada
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole