Concerte și lecturi românești în Berlin, Leipzig și Chemnitz

Buna ziua. Va fac cunoscute urmatoarele evenimente germane ale grupului multumult (www.multumult.ro), al carui suflator sunt. De data aceasta, prezenta noastra muzicala va fi dublata de una literara. Acesta...
Viena
Buna ziua.

Va fac cunoscute urmatoarele evenimente germane ale grupului multumult (www.multumult.ro), al carui suflator sunt. De data aceasta, prezenta noastra muzicala va fi dublata de una literara.

Acesta va fi programul complet al evenimentelor de la sfarsitul acestei saptamani:

15 martie – concert in Kek Lo, Berlin (https://www.facebook.com/even ts/170797763718506/)
16 martie – moment literar-muzical in cadrul Targului de Carte din Leipzig (http://www.leipziger- buchmesse.de/ll/veranstaltunge n/29201)
17 martie – lectura si concert in Odradek Lesecafe, Chemnitz (https://de-de.facebo ok.com/events/1604816956273739 /)
18 martie – concert si lectura in Noch Besser Leben, Leipzig (https://de-de.faceboo k.com/events/609399962732110/)
Manifestarile noastre sunt sprijinte de casa de discuri berlineza Lollipop Shop (http://www.lollipopshop.de/).

Va doresc numai bine!

Calin Torsan
————————————————————————
0 %
Pe o stradă oarecare, din București, a apărut într-o bună zi un cub făcut din sticlă. Era atât de mare, încât încurca circulația. Astfel că Primăria a decis să-l vopsească imediat cu
albastru deschis. Fără discuții! Măcar așa nu se mai vedea totul prin el. Totuși, la televizor s-a zis că mai potrivită ar fi fost o nuanță închisă. O vrăjitoare din comunitatea rromilor s-a făcut și ea auzită în acele zile, tot insistând pe culoarea roșie. Cică ar fi adus noroc în dragoste. În schimb, domnul Lefter Bănuț, fostul ministru al economiei, a adus argumentele științifice în favoarea bejului, despre care Occidentul demostrase deja că vindea ca la balamuc. Într-un discurs agramat, dar plin de emoție, căpitanul echipei naționale de fotbal a propus „decât ca pătratu’ respectiv să se dea cu vopseaua la culorile băeților. Gen.”.
Eficiența Primăriei s-a dovedit ca întotdeauna un mare zero barat, fiind surdă la vocile atâtor cetățeni competenți. Așa se face că monstruozitatea geometrică a rămas pe mai departe cu pereții bleu. Până când marele cutremur – despre care se tot flecărise în presă – a făcut-o țăndări, transformând-o într-o grămadă inutilă de cioburi. Fiecare dintre acele mii de hârburi reflecta miniatural orașul agitat, încins la brâu cu panglica de apă a Dâmboviței. Albastră și ea, fără alcool.
Călin Torsan (unul dintre textele personale pe care il voi lectura cu aceste prilejuri )
Viena
Categorii
Germania
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole