Concertele trupei Nuf Said la Viena şi Salzburg

Grupul muzical Nuf Said va susţine două concerte în Austria: în data de 21 iulie, de la ora 21.00, la prestigiosul club de jazz Porgy&Bess din Viena (Riemergasse 11, 1010)...
Viena

Grupul muzical Nuf Said va susţine două concerte în Austria: în data de 21 iulie, de la ora 21.00, la prestigiosul club de jazz Porgy&Bess din Viena (Riemergasse 11, 1010) şi în data de 22 iulie, de la ora 16.00, în cadrul celebrului festival Salzburger Festspiele (Mozartplatz, 5020 Salzburg).

Trupa condusă de interpreta de origine română Ioana Vîntu (vocalist) are în componenţa sa şi patru muzicieni din Austria şi Statele Unite ale Americii: Matthias Loescher (chitară), Andrew Gould (flaut, saxofon), Johannes Felscher (bas) şi Peter Kronreif (tobe, percuţie). Grupul stabilit în New York abordează stiluri muzicale precum funk, soul şi jazz.

Cu prilejul concertelor din Austria, Nuf Said va prezenta noul album intitulat „Rise“, înregistrat şi produs în Statele Unite ale Americii la casa de discuri Ropeadope Records şi lansat în anul 2016. Piesa „Sister“ de pe album a fost nominalizată la American Songwriter Awards 2016:   http://nufsaidmusic.com/home#videos

Evenimentele din Viena şi Salzburg sunt promovate de Institutul Cultural Român de la Viena şi încheie turneul european care a cuprins concerte în Olanda (Amsterdam, Rotterdam), Germania (Ausburg, Berlin) şi Ucraina (Odessa, Kiev).

 

Institutul Cultural Român de la Viena

Argentinierstr. 39, 1040

Tel.: +431 319 10 81;

office@rkiwien.at

www.rkiwien.at

www.facebook.com/RKIWien.ICRViena

 

Viena
Categorii
Austria
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole