Eugen Terteleac – reprezentant general al Uniunii Camerelor de Comerț Bilaterale din România în Europa

Roma, 19 februarie 2018 – Presedintele CCIRO Italia, Eugen Terteleac a primit in data de 14.02.2018 imputernicirea de reprezentant general al Uniunii Camerelor de Comert Bilaterale din Romania in...
Viena

Roma, 19 februarie 2018 – Presedintele CCIRO Italia, Eugen Terteleac a primit in data de 14.02.2018 imputernicirea de reprezentant general al Uniunii Camerelor de Comert Bilaterale din Romania in Europa.

Presedintele UCCBR, prof.univ.dr. Nasty Marian Vladoiu a declarat: “am hotarat sa-l imputernicim pe presedintele Eugen Terteleac sa reprezinte interesele organizatiei noastre in relatia cu partenerii si reprezentantii nostri la nivel european si sa dezvolte aceste relatii in interesul economiei nationale a Romaniei. Experienta lui Eugen Terteleac a demonstrat in ultimii ani ca este un bun organizator, profesionist si expert in dezvoltarea anumitor programe. Am convingerea ca vom fi reprezentati cu brio si vor fi rezultate excelente atat pentru mediul de afaceri autohton care este interesat sa intre pe pietele europene cat si pentru mediul de afaceri romanesc din diaspora care are nevoie sa dezvolte parteneriate prin intermediul nostru si sa recapete incredere in economia romaneasca”.

Eugen Terteleac: “sunt onorat sa continui sa reprezint interesele UCCBR si sa-mi extind implicarea la nivel european. In acesti ani, din 2014 si pana astazi, am organizat pe relatia Italia-Romania un numar de 30 de forumuri economice, sute de misiuni economice prin care atat italienii cat si romanii au fost sprijiniti sa-si externalizeze propriile afaceri. Vom continua aceasta activitate si o vom extinde cu sprijinul colegilor mei din UCCBR. Programul “Redam increderea investitorilor romani si italieni in economia romaneasca” demarat in colaborare cu Guvernul Romaniei prin memorandumul intre CCIRO Italia si DIIMMAT il vom extinde la nivel european prin aceasta misiune care mi-a fost incredintata de UCCBR. Primul forum economic pe care il vom organiza in 2018, va fi organizat in luna aprilie sub sloganul “Centenarul Marii Uniri” si a oamenilor de afaceri romani din Europa”.

 

Biroul de comunicare CCIRO Italia

Viena
Categorii
Italia
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole