Festivalul tinereții, un festival cu tradiție ce aduce publicului de pe litoralul Mării Negre bucuria de a-și retrăi copilăria!

  Tinere talente vor urca și de această dată pe scena Festivalului Tinereții ce va avea loc în stațiunea Neptun, în perioada 27 August- 03 Septembrie 2018, coordonatorul acestui...
Viena

 

Tinere talente vor urca și de această dată pe scena Festivalului Tinereții ce va avea loc în stațiunea Neptun, în perioada 27 August- 03 Septembrie 2018, coordonatorul acestui proiect ambițios fiind domnul Stoica Viorel. Un om ce și-a deschis sufletul spre promovarea valorilor românești, un om de succes ce a pus bazele unei platforme de afaceri îndrăznețe, creative și eficiente.

În acest moment domnul Stoica Viorel  este producător si realizator al emisiunii “Afaceri creative în România”, din cadrul televiziunii Inedit TV, este coordonatorul Festivalului Tinereții și dezvoltă un plan de business viabil și orientat spre un trai mai bun, denumit Satul Inteligent.

Cei care doresc să cunoască mai bine un om minunat ce promovează România dincolo de hotare,  ca o datorie dintr-o noblețe sufletească aparte, pot accesa următoarele pagini:

https://www.facebook.com/stoica.viorel.127?ref=br_rs

https://www.facebook.com/festivalultineretii/?timeline_context_item_type=intro_card_work&timeline_context_item_source=100000660467877&fref=tag

https://www.facebook.com/AfaceriCreativeRomania/

https://www.facebook.com/Satul.Inteligent/?hc_ref=ARSNxWUlFVgxOCocpiVBVpRTbaV-NtlMkmg2JNbJXHWdIXQTxKOLvklS_RlqdsyxU0Q&fref=nf

Fiind vară, fiind un festival dedicat tinerilor, melodia ce va deschide sezonul estival este ritmata, antrenanta, iar versurile te poartă spre tinerețea fiecăruia dintre noi. Versuri scrise cu atâta candoare și cu un mesaj atât de pătrunzător. Festivalul tinereții este un cântec scris de autoarea romanului” Vin acasă, Andagio!”, Georgeta Ghenea și orchestrația profesionistă este realizată de un artist desăvârșit, domnul Dan Lucian Corb.

Vă invităm să accesați paginile acestui artist deosebit ce se dedica muzicii și aduce emoție prin glasul său.

https://www.facebook.com/danlucian.corb

https://www.facebook.com/Dan-Lucian-Corb-music-143230455779493/

http://danluciancorb.blogspot.com/

Dan Lucian Corb este un artist complex ce îmbracă orchestral și vocal versurile poeților, așa cum o demonstrează antologiile muzicale pe care le-a realizat cu atâta măiestrie și dăruire. Realizează de asemenea videoclipuri și oferă un pachet complet necesar unui debutant sau artist consacrat.

Așadar, vă invităm să vă bucurați și Dvs în perioada 27 August – 03 Septembrie pe plaja de la Neptun alături de cei ce promovează talentul și oferă gramul de bucurie ascultătorilor!

Festivalul tinereții este un festival al bunei dispoziții prin muzica de calitate și prin dăruirea domnului Stoica Viorel- coordonator de proiect.

Pentru confirmarea înscrierii se va transmite prin email la office@festivalultineretii.ro

În primă audiție, puteți asculta melodia ce va deschide Festivalul tinereții. Versuri Georgeta Ghenea, muzică și voce Dan Lucian Corb.

https://www.youtube.com/watch?v=RUzHoHQu2WM

https://www.facebook.com/festivalultineretii/videos/1808842929203807/?hc_ref=ARQM9R69OtoinBi6IbAEwYASJtAzy2iLZCWRxRtaSFHtxfdqSpvWo7TGshrjwwchvco

———————————————————-

Georgeta GHENEA

Galerie foto:

 

Viena
Categorii
Sens Giratoriu
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole