[Invitație] Cea de-a IX-a ediție a Galei Studenților Români din Străinătate

Bună ziua, Numele meu este Irina Tuca si vă contactez din partea Ligii Studenților Români din Străinătate (LSRS). LSRS este o organizaţie neguvernamentală, apolitică și echidistantă, care încurajează educația...
Viena

Bună ziua,


Numele meu este Irina Tuca si vă contactez din partea Ligii Studenților Români din Străinătate (LSRS). LSRS este o organizaţie neguvernamentală, apolitică și echidistantă, care încurajează educația de calitate și promovează implicarea studenților și absolvenților români cu studii peste hotare în demersuri de dezvoltare a României pe plan economic și social.

Gala LSRS este unul dintre cele mai prestigioase proiecte neguvernamentale din România. Aflată la cea de-a noua ediție, Gala LSRS a reunit an de an, în sprijnul educației, înalte personalități din mediile academic, cultural, economic, politic și diplomatic, și peste 600 de studenți și absolvenți români ale unor prestigioase universități din străinătate. Gala LSRS 2018 va găzdui decernarea Premiilor LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate pentru anul academic 2016-2017. Tinerii premianți sunt adevărate modele de reușită și exemple de urmat pentru generația actuală, motiv pentru care performanțele lor trebuie să fie puse în evidență și valorificate pentru o dezvoltare sustenabilă a societății românești.

Pe această cale am dori să vă cerem sprijinul în transmiterea mesajului nostru către cât mai mulți studenți români din comunitatea dumneavoastră, pentru a îi descoperi pe cei mai buni. Am aprecia dacă ați putea trimite mesajul atașat tuturor studenților români din comunitatea în care activaţi. Termenul limită de înscriere în concursul „Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate” este 1 decembrie 2017. Mai multe detalii despre concurs pot fi găsite la http://gala.lsrs.ro/concurs/ . In cazul în care cunoașteți studenți români cu performanțe academice și extracuriculare deosebite, vă invităm să îi recomandați pentru acest concurs completând formularul de recomandare.  Sprijinul dumneavoastră ne-ar permite să identificăm studenți cu merite deosebite, ce reprezintă modele pentru societatea românească.

Am fi onorați de prezența dumneavoastră la acest eveniment important. Cea de a IX-a ediție a Galei Studenților Români din Străinătate este programată pentru data de 4 ianuarie 2018, ora 18:00, la Palatul Parlamentului din București.  Cu acest prilej, Liga noastră va sărbători și împlinirea a 9 ani de activitate în beneficiul comunității tinerilor români de pretutindeni.

RSVP GALA LSRS 2018: http://bit.ly/InscriereGalaLSRS

 

Vă mulțumim pentru timpul acordat.

Cu respect,

Irina Rucsandra Țucă

Viena
Categorii
Sens Giratoriu
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole