INVITAȚIE la inaugurarea cărților internaționale/rompânești la biblioteca orășenească Hasenbergl 20.10.2018 orele 13.00-19.00

Dragi membri, prieteni si parteneri, Sambata 20 octombrie 2018 incepand cu orele 13, ne vedem la Biblioteca oraseneasca din Hasenbergl unde inauguram impreuna secțiunea de cărți internaționale! Va fi...
Viena
Dragi membri, prieteni si parteneri,
Sambata 20 octombrie 2018 incepand cu orele 13, ne vedem la Biblioteca oraseneasca din Hasenbergl unde inauguram impreuna secțiunea de cărți internaționale! Va fi prezenta si trupa de dansuri Ciuleandra München!!
NOU: Biblioteca din Hasenbergl precum și diferite biblioteci ale orașului München isi imbogatesc oferta de la sectiunea internationala cu carti in limbile vorbite la München.
În biblioteca din Hasenbergl se pot împrumuta cărți in limbile germană, engleză, turcă, arabă, croată, curdă și, mai nou, română. Accesand linkul urmator puteti vedea cartile in limba romana care se afla acum la biblioteca din Hasenbergl. Ne vom stradui sa marim aceasta oferta.
Directoarea bibliotecii Katja Neukamm doreste sa sublinieze importanța multilingvismului la copii prin învățarea activă a limbii materne din cărți ilustrate. Pentru a stimula interesul pentru limba materna, biblioteca oferă ore de lectura în limbile engleză, arabă și turca.
Sustinem si noi realizarea unor lecturi in limba romana, insa, timpul si volumul mare de munca de acum nu ne permit, deocamdata, sa facem si ore de lectura. Dar daca exista printre dv persoane doritoare sa faca asta, le rugam sa ni se adreseze la adresa aceasta de e-mail.
In program (este si atasat):
ora 13:
cinemateca cărților ilustrate pentru copiii de 3 ani în limbile engleză, arabă și curdă și cu teatrul de păpuși în limba turcă.
ora 16:
teatrul pentru adolescenți cu sceneta „B de la Berta”, un proiect MIKADO al societății Initiativgruppe Interkulturelle Begegnung und Bildung e.V.
ora 17:
Dansuri populare românești cu CIULENDRA München by Adriana Tillich
ora 18:
Cantece arabe cu Corul sirian al păcii
ora 19:
Dansuri populare din Croatia
Seara se va incheia cu un bufet de specialitati turcesti.
Intrarea este gratuită.
Cu ganduri bune
Echipa SGRIM
Viena
Categorii
Germania
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole