Invitație participare la workshop-ul desfăşurat în cadrul proiectului SAPEA – Consultanță științifică pentru politicieni cu ajutorul Academiilor Europene

  Academia de Științe Tehnice din România vă invită să participaţi la workshop-ul desfăşurat în cadrul proiectului SAPEA – Consultanță științifică pentru politicieni cu ajutorul Academiilor Europene. Workshop-ul se...
Viena

 

Academia de Științe Tehnice din România vă invită să participaţi la workshop-ul desfăşurat în cadrul proiectului SAPEA – Consultanță științifică pentru politicieni cu ajutorul Academiilor Europene.

Workshop-ul se va derula în data de 7 noiembrie 2018 în București, Calea Victoriei nr. 118, în intervalul orar 8.30 – 12.00. In cadrul workshop-ului se va prezenta raportul CCU privind captarea si utilizarea carbonului atmosferic şi se va oferi posibilitatea participaţilor de a interacţiona în cadrul unor dezbateri privind provocările cu care se confruntă societatea în lupta împotriva încălzirii globale.

La eveniment vor participa delegaţi din Franţa care au fost implicaţi în realizarea raportului, conducerile unor ministere din România direct implicate în problematica prezentată, mediul academic, ONG-uri cu activitate în domeniul protecţiei mediului.

În speranţa că temele discutate reprezintă un real interes pentru Dvs., astfel încât să daţi curs invitaţiei noastre, vă aşteptăm la lucrarile workshop-ului. Persoană de contact: Consilier Gabriela Paraschivescu, email contact@astr.ro, office@agir.ro.

 

PhD. Gabriela IOSIF, Head of Knowledge and Information Management Office

R&D National Institute for Electrical Engineering ICPE-CA Bucharest

Viena
Categorii
Sens Giratoriu
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole