Invitație: „Pe urmele copilului minune din Ardeal” – Carl Filtsch

Stimată Doamnă / Stimate Domnule,   Triarte, Institutul Cultural Român, Fundația Michael Schmidt și UNMB Au plăcerea de a vă invita la o călătorie inedită „Pe urmele copilului minune...
Viena

Stimată Doamnă / Stimate Domnule,

 

Triarte, Institutul Cultural Român, Fundația Michael Schmidt și UNMB

Au plăcerea de a vă invita la o călătorie inedită „Pe urmele copilului minune din Ardeal“. Povestea vieții unui copil genial născut la Sebeș care a devenit elevul preferat al marelui Chopin, dar pe care istoria l-a uitat…

Carl Filtsch s-a născut în anul 1830 și, în scurta sa viață, a cucerit cu talentul său pianistic întreaga Europă între anii 1835 si1845. Muzica lui este minunată, iar povestea de viață impresionantă.

Vom descoperi împreună geniul lui Carl Filtsch prin intermediul a doi tineri pianiști, Ștefan Prețuleac (15 ani) și Andrei Preda (18 ani), care vor interpreta muzica lui în cadrul unui spectacol audiovizual.

Vă așteptăm joi, 25 mai, începând cu ora 18.30, la Sala de Operă și Multimedia a Universității Nationale de Muzică București, accesul din Str. Știrbei Vodă.

Accesul la eveniment este gratuit și se face pe baza de invitației atașate, în limita locurilor disponibile.

Vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră, până cel târziu pe data de 20 mai 2017, la adresa de mail info@filtsch.com sau la numărul de telefon +40 372 117 003.

 

Vă mulțumim,

Direcția Comunicare și IT

Munchen
Categorii
Sens Giratoriu
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole