Legume și fructe care îngrașă

Oamenii de stiinta americani au descoperit care sunt fructele si legumele care favorizeaza acumularea kilogramelor in plus. Acestea au fost prezentate intr-un studiu desfasurat in SUA, de specialistii de...
Inchirieri Auto Bucuresti
Oamenii de stiinta americani au descoperit care sunt fructele si legumele care favorizeaza acumularea kilogramelor in plus. Acestea au fost prezentate intr-un studiu desfasurat in SUA, de specialistii de la Colegiul de Sanatate Publica de la Universitatea Harvard, care au analizat datele a peste 130.000 de americani ale caror obiceiuri alimentare au fost studiate timp de mai mult de doua decenii, relateaza descopera.ro, care citeaza Rador.
Cercetatorii au descoperit ca, desi are multe calitati si este foarte sanatos, porumbul contribuie la excesul de greutate. Pe aceasta lista este inclusa si mazarea. Printre fructele si legumele, care, oricat ar fi de sanatoase, sunt un pericol pentru silueta, se numara si cartofii, varza, ceapa si piersicile. La cealalta extrema se afla fructele si legumele care ajuta la pierderea in greutate. Locul intai il ocupa afine. Persoanele care le consuma in mod regulat pot face fata cu succes excesului de kilograme. Calitati similare au si conopida, prunele si perele.
Banner 3
Categorii
Informații utile
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole