MpRP încurajează cetățenii români să se informeze cu privire la problematicile Brexit

Asigurarea protejării drepturilor și libertăților tuturor românilor care studiază, muncesc și trăiesc în Marea Britanie reprezintă o prioritate pentru Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MpRP) și în mandatul actual....
Viena

Asigurarea protejării drepturilor și libertăților tuturor românilor care studiază, muncesc și trăiesc în Marea Britanie reprezintă o prioritate pentru Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MpRP) și în mandatul actual.

În contextul ultimelor evoluții referitoare la ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, MpRP susține necesitatea unei informări corecte și obiective a membrilor comunității românești de pe teritoriul britanic, cu privire la evoluțiile Brexit și demersurile ce trebuie realizate în vederea clarificării situației și statutului acestora.

Astfel, MpRP încurajează cetățenii români să verifice în mod constant website-urile oficiale dedicate problematicii Brexit, precum și să se aboneze la newsletter-ul oferit de guvernul britanic, prin Home Office, la link-ul disponibil mai jos:

https://www.gov.uk/government/policies/brexit/email-signup

Viena
Categorii
Diaspora
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole