O tânără din Belgia, înfiată din România, își caută mama naturală din județul Sibiu

O tânără din Belgia, în vârstă de 33 de ani, cu origini românești, încearcă să-și găsească mama naturală pe o rețea de socializare. Tânăra s-a născut la Ploiești, mama...
Viena

O tânără din Belgia, în vârstă de 33 de ani, cu origini românești, încearcă să-și găsească mama naturală pe o rețea de socializare.

Tânăra s-a născut la Ploiești, mama ei fiind sibiancă din nordul județului, iar tatăl ei fiind de origine nigeriană. Imediat după Revoluția din 1989 ea a fost adoptată dintr-un centru de plasament din Sinaia, iar acum femeia își caută mama.

Anunțul a fost postat pe Comunitatea copiilor ADOPTAȚI din România în căutarea familiilor biologice.

”Numele meu românesc a fost SINEK ANELISSE-MARIA și am fost născută la data de 10. 07. 1985 în PLOIEȘTI, Județul Prahova. Tatăl meu era de origine nigerian și mama mea, româncă. Am fost adoptată de o familie minunată din Belgia la vârsta de 6 ani, din centrul de plasament, Sinaia. Sunt în căutarea mamei mele, SINEK ROSVITA-MARIA, născută în comuna Dumbrăveni judeţul Sibiu. Mama a locuit o perioadă în Ploiești unde m-am și născut. În documentele mele de adopţie există o adresă din București unde ea locuia în perioadă când am fost adoptată : strada Deleni, nr 2, Bl. T 69, Sc. 2. Ap. 58, Sector 2. Astăzi sunt mama a doi copii și îmi doresc din tot sufletul să o cunosc pe cea care mi-a dat viaţă. Vă mulţumesc tuturor care mă puteţi ajuta să i-au legatura cu ea. Vă rog să DISTRIBUIȚI acest mesaj!”, a postat femeia pe facebook.

de Ștefan Dobre

Sursa: http://www.turnulsfatului.ro/

Viena
Categorii
Belgia
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole