PREŞEDINTELE ROMÂNIEI I-A DECORAT PE SPORTIVII ROMÂNI MEDALIAŢI LA CAMPIONATELE EUROPENE DE GIMNASTICĂ ARTISTICĂ

În semn de înaltă apreciere pentru rezultatele remarcabile obţinute la Campionatele Europene de Gimnastică Artistică de la Cluj-Napoca (19-23 aprilie a.c.), pentru talentul, pasiunea, devotamentul şi profesionalismul puse în...
Viena

În semn de înaltă apreciere pentru rezultatele remarcabile obţinute la Campionatele Europene de Gimnastică Artistică de la Cluj-Napoca (19-23 aprilie a.c.), pentru talentul, pasiunea, devotamentul şi profesionalismul puse în slujba afirmării sportului românesc pe plan internaţional, Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a conferit Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Ofiţer doamnei Cătălina Ponor şi domnului Marian Drăgulescu, precum şi Ordinul „Meritul Sportiv”, Clasa a III-a, cu o baretă, doamnei Larisa Iordache.

Cu acest prilej, Preşedintele României felicită sportivii pentru rezultatele deosebite obţinute la competiția europeană.

De asemenea, Președintele Klaus Iohannis apreciază performanțele excepționale înregistrate pe parcursul carierei, precum şi modul onorabil în care ei reprezintă România. Prin munca, determinarea şi perseveranţa de care au dat dovadă, cei trei sportivi au adus încă o dată recunoaştere internaţională gimnasticii româneşti.

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, îi asigură pe sportivii români de sprijin necondiţionat şi îi încurajează să rămână la fel de consecvenţi şi competitivi.

presidency.ro

Munchen
Categorii
NoutățiSport
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole