Propunere de la poetul Adrian Munteanu

Dragi prieteni,   Sunt poetul Adrian Munteanu, membru al Uniunii Scriitorilor din România, autor a sapte volume de sonete si distins cu Premiul European de Poezie NUX la Târgul...
Viena

Dragi prieteni,

 

Sunt poetul Adrian Munteanu, membru al Uniunii Scriitorilor din România, autor a sapte volume de sonete si distins cu Premiul European de Poezie NUX la Târgul International de Carte de la Milano.

Adunând atât calitatile de poet, cât si cele de actor cu peste 20 de premii nationale de interpretare, de o bucatå de vreme sustin recitaluri din poezia mea, fiind singurul scriitor din Romania care ridica poezia la rang de spectacol. Recitalul dureaza o ora si l-am prezentat pânå acum, pe lânga numeroase localitåti din România, la Milano, Torino si Roma (Academia di Romania) în Italia, la Munchen în Germania, la Seattle si Meryhill în SUA, la Vancouver, Toronto, Hamilton, Ottawa, Montreal si Quebec în Canada, cu deosebit succes.

Vå propun så organizåm, sub egida asociatiei, un asemenea eveniment si pentru romanii din zona voastrå, într-o perioadå pe care o considerati potrivitå. Prin aceasta aducem mai aproape de sufletul spectatorilor cuvântul românesc ziditor.

Personal nu am pretentii financiare, ci doar decontarea cheltuielilor de deplasare si de cazare pe perioada care este necesarå. Nu este nevoie så fie vorba de un hotel. Poate existå un român care så aibå bunåvointa de a må gazdui pentru scurtul interval prilejuit de eveniment.

Aveti mai jos unul dintre recitalurile mele, pentru a realiza ceea ce vå propun.

Cu pretuire, în asteptarea unui råspuns

Adrian Munteanu

https://www.facebook.com/groups/soneteadrianmunteanu/
http://www.usrbrasov.ro/adrian-munteanu/

Viena
Categorii
Diaspora
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole