România este ţara invitată de onoare la Târgul de Carte de la Leipzig

  În perioada 15 – 18 martie 2018 a avut loc în Germania Târgul de Carte de la Leipzig. La primul mare târg german de carte al primăverii şi-au...
Viena

 

În perioada 15 – 18 martie 2018 a avut loc în Germania Târgul de Carte de la Leipzig. La primul mare târg german de carte al primăverii şi-au prezentat operele circa 2400 de expozanţi din peste 40 de ţări. Invitatul de onoare la ediţia din acest an a Târgului de Carte de la Leipzig a fost România. Cu această ocazie, Ambasada Germaniei la Bucureşti a adresat felicitări României cu un mare banner expus pe faţada clădirii Ambasadei şi a urat „Mult succes şi lectură plăcută!”

În data de 7 martie 2018, ambasadorul Cord Meier-Klodt a invitat la reşedinţa sa autorii români care urmau să participe la Târgul de Carte de la Leipzig. Au fost prezenţi oaspeţi cunoscuţi precum Nora Iuga, Ana Blandiana şi Andrei Cornea, dar şi tineri scriitori şi bloggeri precum Lavinia Branişte şi Bogdan Coşa. Ambasadorul Meier-Klodt a urat scriitorilor români o călătorie plăcută „de la Lipscani la Leipzig“ şi o participare încununată de succes la Târgul de Carte.

Sursa: http://www.rumaenien.diplo.de

Viena
Categorii
Germania
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole