Sâmbătă la Londra: concert Alternosfera!

Alternosfera + The Night Suns Alternosfera, una din cele mai apreciate trupe de rock alternativ din România și Republica Moldova, concertează pentru prima dată la Londra. Concertul va avea...
Viena

Alternosfera + The Night Suns

Alternosfera, una din cele mai apreciate trupe de rock alternativ din România și Republica Moldova, concertează pentru prima dată la Londra.

Concertul va avea loc la ELECTRIC BALROOM în CAMDEN TOWN, sâmbătă, 28 octombrie, începând cu oră 18:00.

Legendara sală Electric Ballroom din Camden, a găzduit nume sonore precum: U2 , Prince, Sir Paul McCartney, The Clash, The Rolling Stones, Madness, Sex pistols.

Ca supporting act este invitată trupa THE NIGHT SUNS, o formație emergenta “made în London”, cu un sound vibrant, nocturn.

Bilete se pot achiziționa online: https://goo.gl/HXmSfN
Vezi evenimentul pe Facebook.

Acesta este al IV-lea concert organizat de Români în UK la Londra, după Subcarpați (Martie), Șuie Paparude + Argatu’ (Mai) și Deliric X Silent Strike, Muse Quartet, CTC (Iulie), urmând că seria din acest an se încheie cu Sărbătoarea Subcarpați pe 18 Noiembrie.
TRUPELE :

ALTERNOSFERA, desemnată “Best Romanian Alternative Rock Band”, pentru anul 2016 (în urma unui concurs anual organizat de Metalhead.ro) și-a lansat primul album, Orașul 511 (numit astfel după garajul nr. 511, unde formaţia își avea sala de repetiţie) în mai 2005. La doi ani distanță, trupa lansează Visători cu plumb în ochi sau ultima scrisoare pentru femeia nordică (2007), iar anul 2013 marchează apariția tripticului Epizodia (ce include albumele Virgula, 2012 și Haosoleum, 2015). Muzica Alternosfera experimenteaza la punctul de intalnire dintre raţional si iraţional, dintre realitate si vis. La concertele trupei, care sunt de regulă sold-out, fanii vibreaza pe muzica și energia Alternosfera.

THE NIGHT SUNS este o trupa formata pe taram londonez, in 2016, ce combina rock alternativ, sultry & strong vocals, high-power high-energy riffs si electronics. Rezultatul este o stare de plăcere imaginativă și auditivă destinata orelor nocturne, mișcare, visare si libertate.
Viena
Categorii
Marea Britanie
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole