Sărbătoarea Subcarpați vine la Londra pe 18 Noiembrie!

Subcarpați + Frații Grime @ Electric Ballroom-Camden Town, London, 18 Noiembrie Bună, Români în UK și Subcarpați vă invită sâmbătă, 18 Noiembrie, la concertul prin care trupa își sărbătorește...
Viena

Subcarpați + Frații Grime @ Electric Ballroom-Camden Town, London, 18 Noiembrie

Bună,
Români în UK și Subcarpați vă invită sâmbătă, 18 Noiembrie, la concertul prin care trupa își sărbătorește aniversarea. Sărbătoarea Subcarpați, pregătită pentru 1 Decembrie în țară, vine mai repede la Londra.

Concertul va avea loc la ELECTRIC BALLROOM in CAMDEN TOWN, sambata, 18 Noiembrie, incepand cu ora 18:00.

Legendara sală Electric Ballroom din Camden, a găzduit nume sonore  precum:  U2 , Prince, Sir Paul McCartney, The Clash, The Rolling Stones, Madness, Sex Pistols.

Bilete se pot achiziționa online: https://goo.gl/cE3eNZ
Event Facebook: https://www.facebook.com/events/1961903857424697/

Subcarpați e un mix exploziv între muzici tradiționale românești și beat-urile zilei de azi. O combinație eclectică prin care ne reoxigenăm cu folclor românesc, instrumente tradiționale și ritmuri de trip-hop, dubstep, rap sau dancehall.
www.subcarpati.com
www.facebook.com/subcarpati
Instagram: @subcarpati_official

 

Noul album
„Este vorba despre a da jos granițele ca să descoperim un nou sunet balcanic, o cultură comună” – Bean MC
Alaturi de Subcarpati vor fi si „Fratii Grime”
O trupă cu un sound complex, cu versuri și muzică ce combină elemente electronice futuriste cu liniile melodice grave ale basului, Fratii Grime (Power pe Vinil, Bean MC, Fanescu and Psihotrop) este prima trupă de Grime românesc, născută în 2012.

Acesta este al V-lea concert organizat de Români în UK la Londra, după  Subcarpați (Martie), Șuie Paparude + Argatu’ (Mai) și Deliric X Silent Strike, Muse Quartet, CTC (Iulie),  Alternosfera (Octombrie).

 

Viena
Categorii
Marea Britanie
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole