Sărbătoriți cu MoneyGram 100 de ani de la Marea Unire!

  Pentru MoneyGram tradiţiile româneşti au o semnificaţie deosebită – anul acesta în special centenarul Marii Uniri reprezintă pentru noi un subiect de mare importanţă. Şi chiar dacă în...
Viena

 

Pentru MoneyGram tradiţiile româneşti au o semnificaţie deosebită – anul acesta în special centenarul Marii Uniri reprezintă pentru noi un subiect de mare importanţă. Şi chiar dacă în ultimii 100 de ani multe s-au schimbat, DORUL rămâne o componentă esenţială a sufletului românesc.

Cu susţinerea Consulatului României la München, precum şi cu cea a Ambasadei României la Berlin, MoneyGram vă invită la două evenimente festive.

München

Când: 3 decembrie 2018, începând cu orele 18:30

Unde: Hanns Seidel Stiftung, Lazarettstraße 3, 80636 München

Berlin

Când: 29 noiembrie 2018, începând cu orele 12:00

Unde: Ambasada României, Dorotheenstraße 62 – 66, 10117 Berlin

Motto-ul evenimentelor: Uniți de același dor de 100 de ani. Lucrurile se schimbă în timp, însă nu și dorul din sufletul românilor. Haideți să sărbătorim împreună!

Echipele locale MoneyGram vă aşteaptă pline de bucurie să celebrăm împreună cultura românească în Germania. Vizitatorii celor două evenimente sunt aşteptaţi cu un program distractiv pentru mic şi mare, care cuprinde, între altele, dar nu numai, trupe româneşti de muzică şi de dans. Bineînţeles că nu vor lipsi nici gustările şi băuturile specifice. În afară de acestea, există posibilitatea de a vă informa direct de la sursă cu privire la posibilităţile pe care vi le oferă MoneyGram pentru susţinerea financiară a familiei şi prietenilor din România, dar şi cu privire la iniţiativele companiei noastre în folosul diasporei româneşti din Germania.

Pentru informaţii suplimentare despre MoneyGram vizitaţi: moneygram.de

Viena
Categorii
Germania
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole