SCRIMĂ ROMÂNEASCĂ DIN NOU LA ÎNĂLŢIME

Echipa de sabie a  României a câştigat duminică 26 februarie 2017 o nouă etapă  din Cupa Mondială ce s-a desfăşurat în Polonia, la Varşovia, la capătul unui parcurs fără...
Viena

Echipa de sabie a  României a câştigat duminică 26 februarie 2017 o nouă etapă  din Cupa Mondială ce s-a desfăşurat în Polonia, la Varşovia, la capătul unui parcurs fără cusur. Elevii lui Nicolae Zalomir şi Dan Găureanu au realizat 4 victorii de senzaţie cu Franţa, Rusia, Ungaria şi Italia şi au izbutit să încheie concursul  din Polonia pe primul loc. Echipa României a fost formată din: Tiberiu Dolniceanu (CS Dinamo), Iulian Teodosiu (CS Dinamo), Alin Badea (CSA Steaua) şi Mădălin Bucur (CS Dinamo).

Rezulatatele echipei noastre au fost: 45-40 cu Franţa pe tabloul de 16, 45-40 cu Rusia pe tabloul de 8, în semifinale 45-44 cu Ungaria şi în finala mare 45-44 cu Italia. Pe locul 3 s-a clasat echipa din Coreea de Sud, care a dispus în finala mică de Ungaria scor 45 -43. Următoarea etapă de Cupă Mondială de sabie masculin din sezonul 2016 -2017 va fi Grand Prix-ul de la Seul (Coreea de Sud) în perioada 31 Martie – 1 aprilie.

Brătuianu Ionuţ Alin

Munchen
Categorii
Sport
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole