Seară de teatru românesc la Barcelona

Marti, 27 iunie 2017, am pretrecut o seara minunata in companía  actorilor din Bucuresti, care fac parte din “CUIBUL ARTISTILOR”  si ,au actuat in Baracelona.  Acest eveniment a fost...
Viena

Marti, 27 iunie 2017, am pretrecut o seara minunata in companía  actorilor din Bucuresti, care fac parte din “CUIBUL ARTISTILOR”  si ,au actuat in Baracelona.  Acest eveniment a fost posibil sa il realizam datorita implicarii  doamnei Daniela  Ciolompea si Stela Vidrascu.

Cuibul Artiștilor au  prezentat un spectacol  de teatru- comedie de exceptie  cu doua  piese  “Mai bine nu veni”  adaptare Mihai Ignat  intrepreti :Victor Tepeanu si Serin Jemaa si  “O zi de vara”    Intrerpretata de Serin Jemaa, Vlad Basarabescu si Victor Tepeanu .Alaturi de personaje spontane , cu mult talent, dar si de haz,am avut o seara incendiara  la care spectatorii au ras cu lacrimi .O experienta unică și irepetabilă, într-o atmosferă prietenoasă și relaxantă.,o  interacțiune naturală, spontană cu publicul au creat senzatia, cum  ca , tu esti  actorul de pe scena.

Victor Tepeanu –  absolvent al Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Actorie din Bucuresti; Actor colaborator al Teatrului National din Bucuresti, fondator al” Cuibului Artistilor”si regizor al spectacolelor Cuibului. A intrat in lumea teatrului in liceu cand a facut parte din  trupa de teatro si  nu s-a mai putut desparti de acest domeniu superb.

Vlad Basarabescu – absolvent al Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Actorie din Bucuresti si masterand al aceleiasi universitati. Co-fondator al2 Cuibului Artistilor”si,actor colaborator al  Teatrului de Comedie. La o reprezentatie in timpul liceului a fost remarcat de catre actrita, Draga Olteanu Matei care l-a sfatuit personal sa urmeze calea actoriei.

Serin Jemaa – Student in ultimul an al Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Actorie din Bucuresti,actrita & scenarista la” Cuibul Artistilor”. A avut taria de a renunta la facultatea de Medicina Dentara si de a alege sa faca ceea ce i se potriveste perfect, actoria.

Am avut onoarea si placerea  sa avem prezenta domnului Consul General Manuel Plesa de la Consulatul  Roman din Barcelona, care a venit cu intreaga echipa consulara la acest  minunat  spectacol,  dansul  a fost incantat  si de organizarea   acestor  evenimente culturale…Multumim organizatorilor: Asociatia Centrul Cultural Roman din Catalunya ,colaboratorilor: Centrul Cultural Albareda din Barcelona  si DJ Myk pentru filmarile si fotografiile realízate.Felicitari si mult succes” Cuibului Artistilor” pe care  ii asteptam sa revina in Barcelona cu mare drag¡¡¡

 

Stela Vidrascu,

Presedinta

Asociatia Centrul Cultural Roman din Catalunya.

Viena
Categorii
Spania
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole