Septembrie: curs germană în Büsingparecepţia „Toni Erdmann” în cadrul IKWO

Dragi membri și prieteni,    Bine aţi venit din concedii și din vacanţa mare!   Vă invităm la activităţile noastre diverse. Acestea sunt prezentate la zi pe portalul nostru...
Viena
Dragi membri și prieteni,
  
Bine aţi venit din concedii și din vacanţa mare!
 
Vă invităm la activităţile noastre diverse. Acestea sunt prezentate la zi pe portalul nostru www.aro-rhein-main.de și în perspectivă până în mai 2018 pe noul flyer, pe care îl împărţim la fiecare întâlnire.
 
Marţi 19.09.  ora 19:00 în Parktheater din Bensheim șase membre ale asociaţiei noastre, cinci coriste și Kara Molnar într-un rol principal, vor cânta din nou în muzicalul Broken Hartz, www.aro-rhein-main.de/program/2016-10-07-broken-hartz-6-von-aro/  Faceţi o excursie la Bensheim cei care nu au văzut încă muzicalul.
 
Reîncepem cursurile de germană, mai multe vedeţi pe www.aro-rhein-main.de/curs-germana/
A1 (de la zero): sîmbăta 17:00 – 19:00 la biserica Matthäuskirche, la Parohia Ortodoxă Română din Frankfurt, Friedrich Ebert Anlage 33, U4 Festhalle/Messe, start  23.09.
A2 (presupune cunoştinţele de bază din A1): miercurea 19:30 – 21:30 în Offenbach centru, Stadtteilbüro, Bernardstr. 63, S-Bahn Ledermuseum; start  20.09.
Transmiteţi celor interesaţi să vină direct la data și la adresa indicate. Mai ales, să fie hotăţi să vină regulat  la cele 2 ore săptămânale și să acorde studiului individual ca. 30 min. zilnic, inclusiv la televizor. Vă asigurăm că în condiţii de studiu constant vă puteţi prezenta cu succes la examenul B1. Avem exemple.
 
Sâmbătă 23.09. între 15:00 și 18:00 COPIII NOSTRI se reîntâlnesc la leii din faţa Palatului Büsing din Büsingpark, în centru la Offenbach. In cadrul IKWO (Interkulturelle Woche) parcul este amenajat cu nenumărate jocuri pentru toţi copiii din oraș. Sub îndrumarea educatoarelor noastre, Elena Cornienco, Silvia Plămădeală și Alina Mirt, și sub supravegherea părinţilor micuţii noștri se vor bucura și de jocurile copilăriei noastre: leapșa, baba oarba și, cine știe, chiar și cele mai palpitante, hoţii sau lapte gros.
 
Joi 28.09. ora 18:00 primăria Offenbach ne invită la Industrie und Handelskammer IHK din Frankfurter Str. 90 (lângă Ledermuseum) la aniversarea a 20 de ani Interkulturelle Woche Offenbach. Divertismentul serii constă într-un recital al ansamblului vocal AMICORUM, care a luat fiinţă  în octombrie 2016 din iniţiativa artistelor noastre din “Broken Hartz”. Am primit un numar limitat de invitaţii la această recepţie cu intrare liberă. Cine dorește să le aplaude împreună cu noi? Trimiteţi-ne un email.
 
Sâmbătă 30.09. ora 19:00 prezentăm la Biblioteca din Büsingpalais Herrnstr 84, OFcentru, în cadrul IKWO și în colaborare cu Caritasverband Offenbach filmul “Toni Erdmann”, 2016, regie Maren Ade, candidatul german la Oscarul pentru cel mai bun film străin, distins de altfel cu multe premii. “Toni” a fost filmat în cea mai mare parte la Bucuresti, actorii secundari sunt români, iar producătoarea filmului, Ada Solomon, a realizat multe filme onorate cu premii prestigioase. Invităm publicul larg și în special pe membrii noștri, însoţiţi de prietenii lor germani, dar fără copii.  Intrarea este liberă, vom face o scurtă introducere a filmului “made in Romania” și vom încheia seara cu bufetul nostru festiv, pentru care vă solicităm aportul (trimiteţi-ne un email).  Peste câteva zile veţi primi și invitaţia în limba germană.
 
Vă așteptăm numeroși și bucuroși la întâlnirile noastre,
Consiliul ARO 2017: 
Antuanela Moraru-Fink (preşedinte), Ilie Olteanu (vicepreşedinte), Mona Havas (finanţe), 
Brându
şa Massion (secretar), Carmen Adam, dr.Adriana Marinescu, Kara Molnar
Tel. 069 – 8600 7374,  www.aro-rhein-main.de 
Munchen
Categorii
Germania
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole