Simpozionul „Spătarul Nicolae Milescu – primul enciclopedist român”, la Leova

Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chișinău, în colaborare cu Biblioteca Publică Raională Leova și Consiliul Raional Leova, organizează, în data de 23 mai 2017, începând cu ora 10.00, simpozionul „Spătarul Nicolae...
Viena

Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chișinău, în colaborare cu Biblioteca Publică Raională Leova și Consiliul Raional Leova, organizează, în data de 23 mai 2017, începând cu ora 10.00, simpozionul „Spătarul Nicolae Milescu – primul enciclopedist român”. La eveniment vor participa și reprezentanții Consiliului Județean Vaslui și ai Bibliotecii Județene „Nicolae Milescu Spătarul” din Vaslui.

În aceeași zi, de la ora 11.00, în incinta Bibliotecii Publice Raionale Leova va avea loc vernisajul expoziției „George Bacovia – Te uită cum ninge decembre”. Alcătuită din 22 de bannere de 0,95 X 2,10 m, urmărind parcursul biografic al poetului, expoziția aduce în atenția publicului o serie de documente și fotografii, poezii reprezentative din opera sa, scrisori, documente de arhivă, facsimile, extrase din presa vremii, aprecieri ale criticilor referitoare la opera și personalitatea lui George Bacovia.

Expoziția va fi deschisă până pe data de 23.06.2017.

Parteneri media: TVR Moldova, Radio Chişinău şi Radio Datina.

ICR

Munchen
Categorii
Moldova
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole