TABLETA DE WEEKEND (198): IMPLOZIA

A fost cum a prezis lelea Safta. Execuţie ca la PCR! Banda celor 3-4 a fost neutralizată! Nu înţeleg ce se petrece la PSD. Cum adică, să-ţi ceară şeful...
SERGIU GĂBUREAC
Viena

A fost cum a prezis lelea Safta. Execuţie ca la PCR! Banda celor 3-4 a fost neutralizată! Nu înţeleg ce se petrece la PSD. Cum adică, să-ţi ceară şeful partidului demisia, iar tu să nu dai curs cerererii? Unde se trezeşte Grindeanu ăsta? La PNŢ-CD!

Culmea, culmilor! ALDE Tăriceanu trânteşte Guvernul Grindeanu! PSD nu face decât să-l urmeze pe manechin şi bagă ţara în criză. Politică. Restul guvernului de mucava, demisii în lanţ. Nimeni din PSD şi anexa ALDE nu mai suflă o vorbă. Penalii conduc în continuare Parlamentul României! Păi, cine a numit miniştrii+prim ministrul? Nu Dragnea şi Tăriceanu? Nu ei ar trebui să-şi dea, în primul rând, demisia? Acum urlă JOS GUVERNUL! Nu sunt, oare, cazuri clasice de Bălăceanca? Încă un paradox. Evaluarea a fost făcută de un băsist, aflat şi el în vizorul DNA. Cu tablouri ascunse prin pereţi! De râsul curcilor! Practic, nu văd de ce nu ar trece moţiunea! Premieră planetară! Să-ţi dai jos propriul guvern! Orice Opoziţie normală, europeană, ar vota împotriva Guvernului Grindeanu. Solidarizarea cu GG ar fi absolut prostească. Orice întârziere a apariţiei unui nou guvern, are mari consecinţe asupra stabilităţii României. Cu fiecare zi Leul cade vertiginous, preţurile cresc, investitorii pleacă spre alte zări mai stabile…

PSD trebuie să pună rapid un nou premier, care să ducă la îndeplinire un programul. Imposibil de aplicat. O uriaşă gogoaşă, susţinută de un grup criminal. Clar conturat! Apropo, pe tovarăşa, primar general al Capitalei, care nu a făcut nimic timp de un an de zile, cine o evaluează, tov. Dragnea? Prin toamnă, boborul pesedist şi poporul român va vedea, a câta oară, ce înseamnă să faci promsiuni fără acoperire. Şi trebuie să  vadă acest lucru! Altfel, îl vor transforma pe Dragnea în omul care a vrut binele naţiunii, iar „albii” l-au sabotat. Anticipatele, acum, nu-şi au rostul!

Prezidentul Johannis ştie foarte pe ce se bazează când declară răspicat: – „Guvernaţi!” El aşteaptă nominalizarea noului premier, cu respectarea strictă a Constituţiei. Simplu! C-aşa-i în democraţie! Personal, nu cred nici în Dragnea, nici în Tăriceanu, nici în Grindeanu! Sunt o apă şi-un pământ! Până nu dispar asemenea hahalere din politica românească, ţara nu are cum se îndrepta pe calea cea bună! Şobolanii au crezut că-i pot prosti, de data asta, pe toţi. Nu numai propriul electorat. Au început să se trezească mulţi pesedişti, când văd ce fac penalii naţiunii ajunşi la conducerea PSD şi a Parlamentului României. Să vedem ce o să iasă din mega panarama iscată!

Vă amintiţi? Alternative la măreţul program al PSD au fost oferite alegătorilor anul trecut! Unul chiar asemănător (vezi programul PNL), numai că paşii erau mai mici, pe deplin realizabili, dar poporul s-a supărat ca măgarul pe sat şi nu a ieşit la vot. Acum, tragem consecinţele! Doar noi suntem români! Vătaful şi manechinul sunt în stare să arunce ţara în haos, numai să-şi scape pielea. Unii insinuează că ar fi mâna Moscovei la mijloc! Nu cred, deşi … Evenimentele sunt în derulare. Va face, după toate acestea, PSD-ul implozie sau continuăm cu democraţia originală la poale de Carpaţi?…

 

P.S. Pişicherii adaugă pe lista eşecurilor Guvernului Grindeanu şi înfrângerea lui Halep în finala de la Roland Garros şi ratarea calificării naţionalei la fotbal. (Marcel). Avem o ţară plină de umor!

 

REMEMBER!

 

În dimineaţa zilei de 13 iunie 1990, pe la ora 3-4 dimineaţa, forţele de ordine au distrus corturile celor aflaţi în piaţă şi au făcut arestări. În jurul orei 9, mai multe grupuri de muncitori de la IMGB au sosit în Piaţa Universităţii scandând lozincile: „IMGB face ordine!” şi „Moarte intelectualilor!”, „Noi muncim, nu gândim!”.

Trupe USLA au încercuit Piaţa cu autobuze, care au fost incediate la ordinal unui general, urmând confruntări violente între manifestanţi şi poliţie. La TVR se citea din cinci în cinci minute mesajul preşedintelui „ales” Iona iliescu: „Chemăm toate forţele conştiente şi responsabile să se adune în jurul clădirii guvernului şi televiziunii pentru a curma încercările de forţă ale acestor grupuri extremiste, pentru a apăra democraţia atât de greu cucerită”. De fapt, el a urmărea eliminarea democraţiei reale. Văzând că nu reuşeşte, în seara zilei de 13 iunie, trei garnituri de tren pline cu mineri au plecat, alt ordin, din Petroşani spre Bucureşti iar alt tren a plecat, a doua zi, din Motru spre Bucureşti.

Mineriada din iunie a fost cea de a treia din România postdecembristă. Atunci, forţele de ordine, susţinute de mineri, au intervenit în forţă împotriva „golanilor” din Piaţa Universităţii, fiind cea mai sângeroasă şi brutală intervenţie împotriva celor care voiau democraţie reală în România. Simbolic sau nu, pe 13 iunie 2017 s-a deschis procesul în dosarul Mineriadei din iunie 1990! În sfârşit, mă aude şi pe mine Cineva! Până acum am vorbit la pereţi. E timpul să se încheie VREMEA NEMERNICILOR:

http://issuu.com/emanuelpope/docs/14.12_gsm_carte_vremea_nemernicilor

 

Niciodată nu-i prea târziu!

Să fie bine!

*

Toate bune!?!

 

P.S. Vrei tabelete? Ia de aici  http://blogulluigabu.blogspot.ro/

Ai nevoie de o informaţie?

Mică, mică? O rezolvăm împreună.

Trimite mai departe! Să se vadă! Ne-am eliberat de frică!

———————-

Sergiu GĂBUREC

http://blogulluigabu.blogspot.ro

http://www.facebook.com/sergiu.gabureac.3         

gsm_as@yahoo.com

Tel. 0731 936 615

Bucureşti

17 iunie 2017

Munchen
Categorii
Editoriale
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole