TABLETA DE WEEKEND (199): BILUŢELE LA VEDERE

Ufff! Eram îngrijorat! Dacă lelea Safta nu are dreptate şi reuşesc puciştii? Aşadar, am intrat în Cartea recordurilor prin doborârea guvernului chiar de către cei care l-au propus. Încă o dată...
SERGIU GĂBUREAC
Viena

Ufff! Eram îngrijorat! Dacă lelea Safta nu are dreptate şi reuşesc puciştii? Aşadar, am intrat în Cartea recordurilor prin doborârea guvernului chiar de către cei care l-au propus. Încă o dată s-a adeverit sloganul „România, ţara tuturor posibilităţilor!” Aşadar, răzvrătitul a fost neutralizat! Urmează consilierul său!…

La vot, doar suntem în Parlamentul României, s-a dovedit că laşii şi hoţii sunt mult mai mulţi, ca să fi reuşit Grindeanu, cel trezit din somnul de moarte! „Prin votarea moţiunii, România a reintrat în normalitate; PSD a ieşit întărit.”, dixit Dragnea. Cu penalii tot în fruntea Parlamentului!? A naibii normalitate!…  Întărit? Or fi adus o benă cu ciment?

Nu mai contează că leul s-a depreciat! Ţugulanii să plătească. Doar, distracţia, costă! Nu contează nici că ne-am făcut de râsul râsului! Nu e prima oară, şi cine ştie ce ne mai rezervă viitorul!?! Totuşi, pesediştii de bună credinţă trebuie să înţeleagă că e timpul să se lepede de Dragnea şi Tăriceanu, cei care au provocat tot balamucul. Dacă vor să existe ca o stângă credibilă în România. Altfel, butoiul cu pulbere, pe care stau, va exploda prin toamnă!… (tot de la lelea Safta citire)

Să fie clar, cine trădează o dată partidul în interes personal, va trăda şi a doua oară! La ei e cu repetiţie, la repetiţie. Doar repetiţia e mama învăţăturii! Deja se umflă în pene, cu marea victorie a doborârii primei marionete pusă de ei la Palatul Victoria. Era să cadă cupola Parlamentului de atâtea apluze şi urale! Să vedem ce vor face cu a doua, aleasă din corpul de balet al PSD!?! Constat că la liberali s-au ales, în sfârşit,  apele. Ludovic Orban este preşedinte al PNL cu 3.518 de voturi. Contracandidatul, Cristian Buşoi, a avut 952. Un rezultat la fel de previzibil ca şi la moţiunea amintită. Văd că Buşoi a pierdut chiar din voturile de susţinere date în colegiile directoare judeţene. Înseamnă că cei care nu s-au ţinut de cuvântul dat vor fi oportuniştii de bază ai partidului! Nu-s mulţi, doar 80, dar mult rău pot face. Alde Farfuridi şi Brânzovenescu!

Urmează, o vară caniculară, apoi o toamnă fierbinte spre clocot! Va fi o vară plină de „antrenamente” pentru „meciurile” toamnei! Oare noul guvern îşi va începe mandatul cu o „bine meritată” vacanţă? Că tot merge strună programul de guvernare! Aud că-l vor modifica!?! Pe ici-colo, prin părţile esenţiale. S-ar putea să pună realizarea promisiunilor în cârca viitorilor guvernanţi de după 2020! Cum a fost şmecheria cu mărirea iluzorie a salariilor. Şobolanii, tot şobolani!

Post Scriptum

  • Olguţa declară „Ne retragem demisiile şi vom asigura interimatul la conducerea ministerelor.” Cine spunea că politica e curvă? Personal, cred că numai unele specimene care fac politică. Indiferent de sex. Odată depusă, o demisie rămâne demisie! Nici nu se aprobă de cineva, nici nu poate fi retrasă! E vorba de onoare! Oricum Guvernul Grindeanu a fost demis, nu doar Sorinel, iar interimatul e obligatoriu să fie asigurat de cei demişi până la noi numiri. Văd că unii vor să fie din nou miniştri, deşi performanţa lor a fost sub 13%.
  • Firea lui Pandele nu înţelege lucruri elementare! Primarul General al unei Capitale nu se ocupă de mărunţişuri (dezăpezire, strângerea apei de ploaie de prin pasaje, împărţirea de sticle cu apă inconştienţilor care ies din casă pe timp de caniculă, marcarea trecerilor de pietoni etc.). De astfel de probleme mărunte ale administraţiei Capitalei se ocupă viceprimarii, primarii de sector şi, mai ales, serviciile specializate ale Primăriei. Firea trebuie să iniţieze şi să deruleze mari proiecte pentru Capitala României. În această privinţă, tovarăşa primar e 0 (zero). Abia, abia dacă mai sunt continuate proiecte mai vechi. Mai nou, în timpul orelor de serviciu, face politică în loc de administraţie! Apropo, Firea împlineşte un an de administraţie! Aştept evaluarea!

 

Toate bune!?!

 

P.S. Vrei tabelete? Ia de aici  http://blogulluigabu.blogspot.ro/

Ai nevoie de o informaţie?

Mică, mică? O rezolvăm împreună.

Trimite mai departe! Să se vadă! Ne-am eliberat de frică!

———————-

Sergiu GĂBUREC

http://blogulluigabu.blogspot.ro

http://www.facebook.com/sergiu.gabureac.3         

gsm_as@yahoo.com

Tel. 0731 936 615

Bucureşti

24 iunie 2017

Viena
Categorii
Editoriale
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole