Talentaţii tenismeni de la CS CFR Iaşi triumfă la puternicul turneu de la Oneşti

În organizarea Clubului Tema Sport Oneşti, în oraşul cu acelaşi nume din judeţul Bacău s-a disputat un turneu de categoria superioară A, din cadrul Circuitului Naţional al Federaţiei Române...
Viena

În organizarea Clubului Tema Sport Oneşti, în oraşul cu acelaşi nume din judeţul Bacău s-a disputat un turneu de categoria superioară A, din cadrul Circuitului Naţional al Federaţiei Române de Tenis, pentru categoria de vârstă 14 ani.
La turneul arbitrat de Marian Chirilă şi supervizat de directorul competiţiei Emil Ţintaru au fost prezenţi şi talentaţii tenismeni de la CS CFR Iaşi, sub conducerea antrenorului Vergil Aghion.

Câştigătorii competiei au fost următorii:
PROBA DE SIMPLU:
– Feminin: Daria Maria Munteanu (TC Coreco Iaşi). Pe locul 2 s-a clasat Maria Bianca Andrei, de la CS CFR Iaşi.
– Masculin: Răzvan Aghion (CS CFR Iaşi). În sferturile de finală a ajuns şi Eduard Schipor, de la CS CFR Iaşi.
PROBA DE DUBLU:
– Masculin: Răzvan Aghion – Eduard Schipor (CS CFR Iaşi).
„A fost un turneu reuşit, iar noi, cei de la CS CFR Iaşi, am luat cam tot! Felicit pe copii pentru jocul reuşit în cadrul turneului de la Oneşti!”, ne-a declarat la finalul competiţiei, din 28 februarie 2017, antrenorul ceferist ieşean Vergil Aghion.
La turneul de la Oneşti au participat jucători de la cluburile TC Coreco Iaşi, CS CFR Iaşi, Dinamo Bucureşti, TC Fibec Câmpina, CS Spartacus Brăila, AS Club Sportiv Moldosport Bacău, CSM Zalău, Sportul Studenţesc Bucureşti, SCM Bacău, CSŞ Bacău, AS Clubul Sportiv Sportul Alb Braşov, Sorana Sport Club Târgovişte, TCM Roman, CSM Oneşti.

DAN TEODORESCU

Munchen
Categorii
Sport
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole