TV Trinitas la Bonn – 9.07.2017

Ne bucurăm să vă retransmitem informaţia de mai jos pe care am primit-o şi noi de curînd: Pe data de 9 iulie 2017 de la ora 10,00, o echipă...
Viena

Ne bucurăm să vă retransmitem informaţia de mai jos pe care am primit-o şi noi de curînd:

Pe data de 9 iulie 2017 de la ora 10,00, o echipă de la postul românesc de televiziune TRINITAS TV va fi prezentă la Bonn, unde va realiza o emisiune despre viaţa românilor din Germania. In anexă găsiţi invitaţia la acest eveniment – pe care o puteţi trimite mai departe prietenilor Dvs,

 

Am Sonntag 9. Juli 2017 ab 10:00 Uhr kommt ein Team des rumänischen Fernsehsenders TRINITAS TV nach Bonn, um eine Sendung über das Leben der Rumänen in Deutschland aufzuzeichnen. Details in der Einladung – S. Anlage (in rumänischer Sprache).

 

In speranţa unei prezenţe cît mai semnificative a compatrioţilor noştri la această întîlnire,

 

cu toată prietenia, / mit freundlichen Grüßen,

Alex. & Renate Timoschenko

——————————————————-

INVITAȚIE

Cu bucurie vă invităm să participați la realizarea emisiunilor cu și despre românii din diasporă, sub numele „Colț de România la Bonn” și „Departe de țară, dar acasă în biserică” realizate de televiziunea Trinitas TV a Patriarhiei Române în colaborare cu Parohia Bonn. Se vor prezenta succint activitățile parohiale, rolul bisericii în păstrarea identității naționale, proiectul construcției bisericii de lemn la Bonn, activitățile socio- culturale asociative din Landul NRW și diverse portrete de vieți trăite departe de România.
Programul începe duminică 09 iulie, ora 10.00, cu Sfânta Liturghie. După slujbă vor fi luate interviuri tuturor celor ce doresc să împărtășească din emoțiile și experiențele proprii.
Locația:Margarethen Kirche, Margarethenplatz 6, 53117- Bonn.

 

 

Munchen
Categorii
Germania
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole