Un strigăt de ajutor

Uneori răutatea oamenilor depășește imaginația regizorilor filmelor de groază… Filmele durează ore, însă viața chinuită a doi frați cu probleme de sănătate a durat 8 ani. Ani în care...
Viena
Uneori răutatea oamenilor depășește imaginația regizorilor filmelor de groază… Filmele durează ore, însă viața chinuită a doi frați cu probleme de sănătate a durat 8 ani.
Ani în care au fost tratați de către cel care a fost numit tutorele lor, mai rău ca animalele după un motto care ne spune totul despre caracterul lui „aerul si fraierul nu se termină niciodată”….”domnul” Manciu Vasile, zis Lică Toaie, și-a bătut joc de acești oameni neajutorați, ținându-i într-o casă a groazei ani de zile fără căldură, mâncare și în condiții strigătoare la cer, bătuți și supuși la sclavărie.
Din fericire mai există oameni cu suflet care nu au putut rămâne indiferenți și au luat atitudine luptându-se în instanță cu acest „om” pentru a-i ajuta pe cei doi frați, după care „patronul lor” încasa lunar pensia acestora, singurul lui venit.
Au scăpat de „patronul” dar problema lor nu s-a terminat aici. Au nevoie neapărat de o sobă, cea pe care au avut-o de decor a fost luată de acest tutore fără suflet și dusă la fier vechi, cămăruța în care își duc traiul de zi cu zi trebuie renovată și adusă într-un stadiu de trai normal, uman. Au nevoie de orice ajutor și sper din suflet să mai fie oameni cu suflet, care nu întorc capul și din puținul lor să ajute acești oameni necăjiți, care chiar au nevoie de ajutor.
Mulțumesc Ionela Van Rees Zota!
Date de contact :

Unitatea Bancară : REIFEISENBANK S.A.
Str. Gorjului Nr. 4 bl.15 ap.9 ,SIBIU
Cod IBAN : RO 84 RZBR 0000 0600 1973 5180
Cod BIC : RZBRROBU

Tel : 0040 744 246 170 sau 0040 752 035 509
Germania : Zackel Cornelia
Tel : 0049 151 63 18 26 49

Viena
Categorii
Exclusiv
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole