Vă cerem sprijinul pentru mediatizarea turneului de teatru în Germania al comediei românești „Cum se Face“,

Stimate doamne, stimati domni, dragi colege si colegi, va cer sprijinul pentru mediatizarea turneului de teatru in Germania al comediei romanesti „Cum se Face“, regia Octavian Strunila. La cererea...
Viena

Stimate doamne, stimati domni, dragi colege si colegi,

va cer sprijinul pentru mediatizarea turneului de teatru in Germania al comediei romanesti „Cum se Face“, regia Octavian Strunila.

La cererea publicului (dar si a actorilor), acestia revin in Germania, acum intr-un turneu la Nürnberg – Vineri 29.09.2017, Stuttgart – Sambata 30.09.2017, München – Duminica 01.10.2017, Frankfurt – Luni 02.10.2017.

Va rog sa distribuiti in randul membrilor si al comunitatii romanesti din orasul dvs, prin intermediul e-mailului sau  retelelor sociale, textul de mai jos si /sau linkurile care contin info despre eveniment:

www.forum-gerrum-stuttgart.de

sau

https://www.facebook.com
Membrii asociatiei pe care o reprezentati beneficiaza de pretul redus al biletelor pentru acest spectacol.

Va multumesc anticipat.

Florin Zaheu

Dragi membri, prieteni, colegi, sustinatori, simpatizanti si suporteri, dragi cititoare si cititori,

stimat public, va invitam la primul spectacol de teatru din acest sezon.

Comedia „Cum se face“ – regia Octavian Strunila.

În distribuție, pe lângă Octavian Strunilă, îi regăsim pe Anca Dumitra, Delia Ioana Nartea, Alexandru Conovaru si Paul Ipate.

Inspirat din viata reala, spectacolul ne prezinta lumea plina de farmec a culiselor unui spectacol de teatru.

Devenim martori la procesul de creatie prin care trec artistii, cu o sumedenie de momente comice si inevitabile rasturnari de situatie, de la prima zi de repetitie pana la premiera.

Spectacolul “Cum se face” este o comedie incitanta, mondena, tocmai pe gustul spectatorului care inca nu prea are timp sa mearga la un teatru clasic.

Acest spectacol aduce întotdeauna bucurie în sufletele spectatorilor și reuseste să pună mari semne de întrebare vis-a-vis de cariera pe care ne-o alegem în viată.

Pe scurt, Octavian Strunilă este cunoscut din serialul „Inimă de tigan“, Anca Dumitra din serialul „Las Fierbinţi”, Delia Ioana Nartea din filmul „Asfalt tango“,

Alexandru Conovaru din „4 luni 3 săptămâni şi 2 zile“, si Paul Ipate din Hârtia va fi albastră.

Octavian Strunilă

Este un binecunoscut actor, regizor si scenarist român, absolvent al Universităţii „Spiru Haret” Bucureşti, Facultatea de Teatru, secţia Actorie, promoţia 2005.

Inainte de a se face cunoscut in filme a facut Stand-up comedy la Café Deko, din cadrul Teatrului National Bucuresti, fiind de altfel si primul proiect de stand-up comedy din Romania.

La teatrul Mundi din Bucuresti a jucat in spectacolele „Raul de balci”, „Paparazzi”, „Proasta cu spume”, „Trei gloante pentru un lider”, „Bertha&Luci”, „Subiect la diateza pasiva”, „Sa-ncerci la Bucuresti”, „Romaneste” si „Povara”.

Actorul a mai jucat in “Home delivery”, “Poveste de cartier”, „Pacala se intoarce“, “Regina”, “Iubire ca in filme”, “Lacrimi de iubire” si “Hacker”.

Apare saptamanal la Pro TV în emisiunea Jocuri de celebritate alături de Mihai Bobonete şi Paul Ipate, va rămâne insa în amintirea multora drept Stelică din serialul „Lacrimi de iubire“, Geo Dumitrescu din „Iubire ca în filme“, iar rolul care l-a făcut cu adevărat celebru este Stiven „Killeru“ Ionită din telenovela românească „Inimă de tigan“.

 

Anca Dumitra

Pentru telespectatori, Anca Dumitra este cunoscută din serialul „Las Fierbinţi” unde interpretează rolul simpaticei Geanina.

E absolventă a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică “Ion Luca Caragiale”.

A debutat în anul 2013, în rolul Ninei din spectacolul “Pescărusul” la Teatrul de Comedie, în regia lui Claudiu Goga, a mai jucat inPanica la Opera”, „Oase pentru Otto” si „Copilaria lui Icar”.

 

Delia Ioana Nartea

A absolvit Actoria la clasa prof. univ. Ion Cojar, Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale”-1994.
Doctor in Arte, Profesor asociat Master Actorie U.N.A.T.C..

Din 2012 pana in prezent: conducatoarea „Atelierului de Teatru George Mihaita”, grupa de varsta 10-14 ani  laTeatrul de Comedie.

Delia Ioana Nartea este un artist consacrat cu zeci de roluri de teatru la activ, enumeram aici doar cateva: Luce – „Comedia erorilor“ de William Shakespeare, Clara – „Trei nopţi cu Madox“ de Matei Vişniec, Fata – „Eu când vreau să fluier, fluier“,  de Andreea Vălean, Doris – „Fata de mãtase artificialã“ de Irmgard Keun, Domnişoara Iulia – „Domnişoara Iulia“ de August Strindberg si

Julia –„Cinci rendez-vous-uri mortale“  de Liviu Lucaci si nenumarate roluri in filme cum ar fi Valentina  din „Asfalt tango“, regia Nae Caranfil.

Alexandru Conovaru

A absolvit în 2001 Facultatea de Actorie, Universitatea Ecologică, Bucureşti, clasa profesoarei Margareta Pogonat.

În prezent actor al Teatrului de Comedie din Bucureşti şi prezentator al emisiunii „Matinal“ la postul de televiziune B1 TV.

Dintre rolurile de teatru enumeram doar Un domn – „Hamlet“, regia Liviu Ciulei, Un cavaler – „Regele Lear“, regia Dragoş Galgoţiu, Harry Berlin – „Doamna în negru“, adaptare dupa Murray Schisgal, Svistunov – „Revizorul“, regia Horaţiu Mălăele, Al doilea soldat – „Galy-Gay“, regia Lucian Giurchescu, Ernst – „Fata de matase artificiala“, regia Vlad Massaci.

Film: „Neînvinsă-i dragostea“, regia Mihnea Columbeanu, „Regăsire“, regia Aurel Badea, „4 luni 3 săptămâni şi 2 zile“, regia Cristian Mungiu, „Amintiri din epoca de aur“, regia Cristian Mungiu, 2007.

 

Paul Ipate

A studiat Actoria la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din Bucureşti.

Ipate a debutat în „Hârtia va fi albastrăşi în filmele  „Portretul luptătorului la tinereţe“ şi „Visul lui Adalbert“.

El a jucat alături de Ioana Blaj în Bric-Brac şi a jucat rolul principal în Claudiu & the Fish.

Paul Ipate, Mihai Bobonete si Octavian Strunila fac echipa cu vedetele in cele mai traznite Jocuri de celebritate la Pro TV, pentru a aduce distractia in casele telespectatorilor.

La cererea publicului (dar si a actorilor), acestia revin in Germania, acum intr-un turneu la Nürnberg, Stuttgart, München si Frankfurt.

Nürnberg – Vineri 29.09.2017
Ora: 21:00
Sala: Multikulturelles Zentrum / St. Bernhardsaal,
Adresa: Don Bosco Str. 4, – 90429 Nürnberg
Mijloace de transport in comun: U1 pana la statia – „Muggenhof ”
Intrarea: 25€
Cu reducere: 20€ (membrii in organizatiile romanesti locale).

Stuttgart – Sambata 30.09.2017
Ora: 20:00
Sala: Lindenbachhalle Weilimdorf
Adresa: Solitudestr. 243, – 70499 Stuttgart
Mijloace de transport in comun: U6 sau U13
pana la statia – „Weilimdorf Löwen-Markt”.
Intrarea: 22€.
Cu reducere:17€, (elevi, studenţi, membrii FORUM GERRUM si membrii in organizatiile romanesti locale).

Intrarea gratuită: membrii FORUM GERRUM
cu vârsta de până la 18 ani sau peste 65.

München – Duminica 01.10.2017
Ora 20:00
Sala: EineWeltHaus München
Adresa: Schwanthalerstr. 80, -80336 München
Mijloace de transport in comun: U4,U5 Statia „Theresienwiese” iesirea spre „Schwanthalerstraße”
sau 10 minute de mers pe jos de la gara principala/ Hauptbahnhof.
Intrarea: 25€
Cu reducere: 20€ (membrii in organizatiile romanesti locale).

Frankfurt – Luni 02.10.2017
Ora 21:00
Sala: Internationales Theater Frankfurt
Adresa: Hanauer Landstraße 7 (Zoo-Passage), – 60314 Frankfurt am Main
Mijloace de transport in comun:
Oricare S-Bahn pana la statia – „Ostendstrasse”, iesirea spre „Hanauer Landstrasse”,
Intrarea: 25€
Cu reducere: 20€ (membrii in organizatiile romanesti locale).

La cererea publicului (dar si a actorilor), acestia revin in Germania, acum intr-un turneu la Nürnberg, Stuttgart, München si Frankfurt.

Rezervari: 015779078470

 

Cu prietenie;

Florin Zaheu

Când 5 actori buni se adună, iese o comedie pe cinste!

Viena
Categorii
Germania
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole