Vernisajul expoziției Temeiuri, Visul lui Nichita II, luni, 9 iulie, orele 18:00, la Artotecă

  Biblioteca Metropolitană București are plăcerea de a vă invita la vernisajul expoziției Temeiuri, Visul lui Nichita II, organizată de Fundația Adevăr și Centrul Cultural HDU, cu sprijinul Uniunii...
Viena

 

Biblioteca Metropolitană București are plăcerea de a vă invita la vernisajul expoziției Temeiuri, Visul lui Nichita II, organizată de Fundația Adevăr și Centrul Cultural HDU, cu sprijinul Uniunii Artiștilor Plastici din România, luni, 9 iulie 2018, orele 18:00, la Artotecă, în Șoseaua Mihai Bravu, Nr. 4.

În cadrul evenimentului vor expune: Andor Komives, Bogdan Breza, Bogdan Lascăr, Camil George Mihăiescu, Căzănaru Alexandru, Costin Neamțu, Dan Munteanu, Monica Morariu, Elena Dăscălescu, Mihaela Filoteanu, Gheorghe Dănilă, Gruia Rotariu, Ioana Streinu, Ion Ladea, Letiția Oprișan, Mara Vîlceanu Breza, Marius Barb, Mihai Cârstea, Mircea Deaca, Nelu Predoi, Nicu Stoica, Nicolai Parfenii, Raluca Radovici și Valeriu Șușnea.

Tablourile care urmează să fie expuse sunt inspirate din poeziile lui Nichita Stănescu, de unde provine și numele expoziției.

În București, expoziția se află la cel de-al III-lea periplu al său, aceasta find expusă până acum la Muzeul de Artă Ploiești și în Miercurea Ciuc, și va fi curatoriată de domnul Radu George Serafim, regizor și critic de artă, și de doamna Ana Maria Nilă.

Biblioteca Metropolitană București este o rețea de biblioteci publice în subordinea Primăriei Municipiului București, a cărei principală misiune este cea de a facilita accesul gratuit și nediscriminatoriu la informare și lectură, atât în spațiile proprii, cât și/sau prin serviciul de împrumut la domiciliu. Prin complexitatea ofertei culturale pe care o pune la dispoziția publicului în filialele sale răspândite în toate sectoarele Bucureștiului, BMB contribuie activ la îmbunătățirea calității vieții membrilor comunității.

 

Servicul Comunicare

0772.002.417

Viena
Categorii
Sens Giratoriu
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole