INVITAȚIE LA EXPOZIȚIA DE FOTOGRAFIE ARTISTICĂ : „PERSONA” de LUCIAN ENE

   Avem plăcerea să vă invităm la acest eveniment deosebit, oferind iubitorilor de artă (nu numai fotografică) 34 de fotografii în mărime naturală, în elegantul spațiu al fostei Case de Modă...
Viena


   Avem plăcerea să vă invităm la acest eveniment deosebit, oferind iubitorilor de artă (nu numai fotografică) 34 de fotografii în mărime naturală, în elegantul spațiu al fostei Case de Modă VENUS, de pe Calea Victoriei 21-23 (etaj I), București.

   Conceptul artistului fotograf – detalii: https://500px.com/konceptual – Lucian Ene este o serie de nuduri ce „surprind” și explorează infinitul universului feminin în societatea contemporană, dar și atemporalitatea sa în numeroasele sale ipostaze, prezentate în excelente tonalități alb-negru, cu tente sepia, amintind și aducând un omagiu elegant începuturilor glorioase ale fotografiei. Se subliniază, în acest mod, și perenitatea temei abordate de artistul plastic, concentrând atenția privitorului pe mesajul artistic și simbolistica sa, „protejându-l”, în același timp, de mirajul înșelător al culorilor prezentului.

   Vor vernisa Eugen Cojocaru – scriitor, critic de artă și Marius Tița – critic de artă.

EXPOZIȚIE: FOTOGRAFIE DE ARTĂ „PERSONA” – LUCIAN ENE

CALEA VICTORIEI 21-23, BUCUREȘTI

VERNISAJ: 20 FEBRUARIE 2020, ORA 18:00

DESCHIDEREA: EUGEN COJOCARU – scriitor, critic de artă                     MARIUS TIȚA – critic de artă
Găsiți anunțul și pe facenbook!PS – Vă rugăm să distribuiți la prietenii și cunoștințele interesate, din țară și străinătate. Vă mulțumim anticipat.
PPS – Voi reveni cu textul și în engleză, franceză și germană.

Viena
Categorii
ExpoziţieRomânia
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole