25 noiembrie, Ziua Internațională pentru Eliminarea Violenței Împotriva Femeilor

În întreaga lume, izolarea cauzată de pandemia de COVID-19 a declanșat o explozie a cazurilor de violență domestică, vizând în principal femeile și copiii. În acest context, Ziua internațională...
Viena

În întreaga lume, izolarea cauzată de pandemia de COVID-19 a declanșat o explozie a cazurilor de violență domestică, vizând în principal femeile și copiii.

În acest context, Ziua internațională pentru eliminarea violenței împotriva femeilor, marcată pe 25 noiembrie, a fost mai importantă ca niciodată. Portocaliul este culoarea aleasă pentru a ilustra această zi, care simbolizează o lume mai bună pentru femei și fete. Pentru a sensibiliza opinia publică și a ajuta la eradicarea acestui tip de violențe, doamne puternice din Consulatul General München, au dorit să adreseze un mesaj de solidaritate în cadrul campaniei Orange the Word.

Alături de Consulul General Sandra Simovich au participat următoarele doamne: Iulia Ramona Chiriac – Consulul General al României în Bavaria (min. 2:33), Muhterem Aras – Landtagspräsidentin von Baden-Württemberg, Ministerin Dr. Stefanie Hubig – Präsidentin der Kultusministerkonferenz, Katharina Schulze – Fraktionsvorsitzende der Grünen im Landtag Bayerns, Prof. Dr. Paula Villa – Lehrstuhl Soziologie der LMU München und spezialisiert auf Gender Studies, Pola Nathusius – eine junge Journalistin, Dr. Julie Grimmeisen – Akademische Leiterin im Generalkonsulat des Staates Israel.

Videoclip accesibil aici:

Ionela van Rees- Zota

Viena
Categorii
ActualitateDiasporaGermaniaRomânia
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole