30 DE ANI PRIVIND IN RETROVIZOR

30 DE ANI PRIVIND IN RETROVIZOR Cunoașterea trecutului ne-a fost supusa, conjunctural, unei tegiversari ca rezultanta a voinței comandamentului general al momentului respectiv, amânând-o ori aruncând-o prada bestiilor devoratoare...
Viena

30 DE ANI PRIVIND IN RETROVIZOR

Cunoașterea trecutului ne-a fost supusa, conjunctural, unei tegiversari ca rezultanta a voinței comandamentului general al momentului respectiv, amânând-o ori aruncând-o prada bestiilor devoratoare a unor legitime așteptări si necesitați de a AFLA, unele menite sa ne inducă si sa ne alimenteze FRICA pe baza resuscitării fantomelor ascunse in șifonierul din lemn de trandafir.

Pe parcursul itinerariului stabilit la porți străine unui popor de plugari cu pretenții de muncitori in uzine, unul fara drept de opinie si nici veridic proces decizional, s-a conturat alături de o teroare seculara, URA fraternala, una de Neam si de Glie, o ura viscerala cultivata tacit si îngrijita cu sârg pentru a se putea multiplica apoi de la sine.

Oricât de neaoș ai putea fi si neieșit din albia seculara, nu poți sa nu nutrești, sau poate ca dorești mai mult ca oricare altul, dezgolirea tainelor trecutului, cel care ti-a marcat existenta si firul cursului vieții, una încercata si încarcerata in prejudecați false, in mituri ale șuietelor de colt de strada.

Înjosirea si condamnarea noastră s-a produs din primele minute ale unui asasinat atroce, la ore ascunse de timp si de FATA CEREASCA, acolo unde se sfârșea DREPTATEA, TOLERANTA si visul unei NAȚIUNI, acela de a putea fi liberi pentru a nu cerși îngăduința nici pâinea celor care nu-i cunosc aroma dar ii vor miezul. Atunci si in acele clipe ne-a murit o TARA data la schimb cu “libertatea”, una care ne-a îngropat bunicii, ne-a istovit părintii, ne-a îmbătrânit copiii, ne-a vândut pruncii, ne-a interzis prezentul si ne-a proscris viitorul.

Orele de istorie, pentru cei care am fost privilegiați sa le avem, ne-au expus modurile tâlhăririi poporului nostru, au dat mărturie despre interdicția de a-si vorbi limba străbuna aflata la cheremul unor criminali precum si despre pilda data de eroii noștri, cei ascunsi azi după perdea, asupra cărora s-a depus lespedea grea a nepăsării generale. Delasarea națională, condusa cu smerenie, dar care ne inculpa pe toți, se prezintă acum sub forma migrării masive, a ruperii familiilor dar si a modului barbar si abject in care ariviștii câștigători ai pariului cu existenta o fac atunci când se referă la noi, cei plecați.

Câștigul cauzei acestor asasini de vise si speranțe, ce ne îndeamnă încontinuu la abandon si uitare, fiind tot cei din zilele marii trădări, aceiași care ne predau lecția “libertății” si a câștigului acelor drepturi ce suna frumos si stau armonios țesute in Carta Magna ori legi depurate la Bruxelles.

Paranoicii planetei reprezentați la nivelul represiunii naționale de soldații antrenați in cuștile neomarxismului globalist, au adus cenușa si au turnat lava fierbinte peste conștiința de grup, una care se zbătea intre prevalenta si continuitate, intre schimbare sau abandon.

FUGA unei întregi națiuni, căutata alte dați pentru meșteșugul sau, pentru liniștea si pacea in care credea, a ajuns sa fie cântărita si listata acum la bursa neagra a bratelor de munca, biciuite pe plantații străine si lipsite de căldura căminelor distruse.
Devenit de notorietate, ABUZUL s-a împământenit alături de prigoana precum fanul la vite ori ciulinii prin grădinile abandonate, e cunoscut si acceptat tacit dar periculos, recunoscându-l inca din primele momente ale pactarilor rușinoase directe sau mijlocite. Hăituiți si împietriți de neputința graiului pe terenul administrativ-juridic, romanii noștri se reculeg in taina, împărțindu-si suferința si îngrădindu-si informația printr-un pact al muțeniei devenita steag. Numai atunci când vreunul mai cutează si se nimerește la orele spovedaniei de grup i se arata COȘMARUL DIN RETROVIZOR.

Iar ca sa nu lipsească cireașa de pe tort, la ceas “aniversar” a trei decenii de nimic si de batjocura, botnița purtata de romanii îngenunchiați odată de boieri, revine azi sub forma măștilor impersonale ce-i vlăguiesc de stima si le impun CONTROL.
Decebal Marinescu

Viena
Categorii
Sens Giratoriu
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole