Admitere: 60 de locuri la singura școală sanitară din România care asigură practică plătită în Germania

Admitere: 60 de locuri la singura școală sanitară din România care asigură practică plătită în Germania Școala Postliceală Sanitară Hygeia din Sibiu, singura școală postliceală sanitară din România unde...
Viena

Admitere: 60 de locuri la singura școală sanitară din România care asigură practică plătită în Germania

Școala Postliceală Sanitară Hygeia din Sibiu, singura școală postliceală sanitară din România unde pot avea un contract plătit de practică în Germania în perioada studiilor, scoate la concurs 60 de posturi pentru admiterea în anul școlar 2020-2021.

Potrivit unui comunicat, au acces la studii oferite absolvenții de liceu , cu sau fără diplomă de bacalaureat, care își doresc să îmbrățișeze cariera de asistent medical.

Școala Postliceală Sanitară „Hygeia” din Sibiu și partenerii din Germania oferă elevilor posibilitatea să participe la workshop-uri cu profesori specializați în medicină și în tehnici de nursing în unități medicale din Germania. De asemenea, oferă elevilor numeroase activități extracuriculare, cursuri de limba germană și posiblitatea unui contract de muncă după absolvire.

Înscrierile pentru anul școlar 2020-2021 se fac în perioada 8 iunie-18 august, pentru cele 60 de locuri cu taxă scoase la concurs, specializarea Asistent Medical, nivelul 5 de calificare profesională, în domeniul Sănătate și asistență pedagogică. Dacă numărul candidaților înscriși este mai mic sau egal cu numărul de locuri, admiterea se face pe bază de dosar, iar dacă numărul candidaților înscriși depășește numărul de locuri, se va susține un interviu în cadrul căruia se va prezenta CV-ul.
Dacă locurile nu vor fi ocupate, se va organiza o nouă sesiune de admitere în perioada 1-15 septembrie 2020.

Informații despre admitere, condiții, taxe și alte condiții se pot obține la numărul de telefon 0771.376.206, pe site-ul www. http://www.scoalahygeia.com/, la adresa de email info@scoalahygeia.com și pe pagina de Facebook Scoala Hygeia.

Școala Postliceală Sanitară „Hygeia” funcționează la Sibiu din anul 2012, sub egida Fundatiei Siebenbürgen Hilfe.
Până în prezent, Școala „Hygeia” a instruit peste 700 de elevi în profesia de asistent medical, iar aceștia lucrează acum în spitale și unități medicale din întreaga lume. Diplomele de absolvire sunt eliberate de Ministerul Educației și Cercetării și sunt recunoscute atât în România, cât și în străinătate.

Sursa: stiridesibiu.ro

Viena
Categorii
GermaniaEducaţie - PremiiInformații utileRomânia
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole