Adrian Năstase, în scandalul „indienilor” din Diaspora: Am folosit o metaforă

Fostul premier Adrian Năstase, acuzat că i-a făcut „indieni” pe românii din Diaspora care au întors rezultatul la alegerile prezidenţiale din 2014, se apără spunând că a folosit o...
Viena

Fostul premier Adrian Năstase, acuzat că i-a făcut „indieni” pe românii din Diaspora care au întors rezultatul la alegerile prezidenţiale din 2014, se apără spunând că a folosit o „metaforă”.

Scandalul a apărut după ce Năstase a declarat sâmbătă, într-o emisiune la Antena 3: „Exista uneori acasta tentaţie de a număra indienii, dar atunci când chiar ai nevoie de ei, s-ar putea să nu-i găseşti. Mă uit la felul în care se fac acum registrele pentru votul din străinătate şi acolo apar foarte puţini indieni, deci din armata aceea care a schimbat drumul Romaniei în 2014, iată că indienii au dispărut”

FADERE (Federația asociațiilor de români din Europa) a reacţionat spunând că românii din diaspora nu sunt „indieni” ci sunt „doar românași care își iubesc țara și care au plecat din cauza politicienilor că dumneavoastră”. „Dacă ar fi avut un loc de muncă bun iar cei aflați la conducere ar fi furat mai puțin, mulți dintre ei nu ar fi plecat”, spun aceştia într-un comunicat de presă.

Mai mult AICI

Viena
Categorii
Sens Giratoriu
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole