Alatură-te echipei mele! Înfiinățm Centrul cultural pentru românii din Nordul Germaniei

Esti dornic de a oferi plus valoare comunitatii romanesti? Esti parinte si ti-ai dori sa existe un Centru cultural unde copilul/copiii tai sa interactioneze in limba materna si sa...
Viena

Esti dornic de a oferi plus valoare comunitatii romanesti? Esti parinte si ti-ai dori sa existe un Centru cultural unde copilul/copiii tai sa interactioneze in limba materna si sa descopere valorile literaturii, obiceiurile si traditiile romanesti? Esti roman care isi iubeste originea si simti nevoia de a aduce plus valoare comunitatii noastre si nu ai avut pana acum mediul prielnic?
Vino in echipa mea!
In urma discutiei cu doamna Ionela van Rees Zota, Fondator al Centrului cultural Româno- german “Dumitru Dorin Prunariu” din Nürnberg, s-a decis infiintarea sucursalei pentru Nordul Germaniei, al carei administrator sunt. Impreuna cu Mugurel Birliba, dezvoltator Website si Webdesigner, si al vostru, vom pune bazele centrului cultural care are ca scop aducerea si conservarea traditiilor, culturii si valorii romanesti in sufletele noastre.
Despre mine?
Numele meu este Madalina Miloaie si iubesc sa promovez si sa scot in evidenta laturile pozitive ale comunitatii romanesti.
Viziunea mea este sa promovez, alaturi de o echipa puternica, valorile romanilor in Diaspora si sa aduc in vietile lor bucatica de Romanie de care toti ducem lipsa: o Romanie de basm cu traditii, literatura, arta culinara unica si talente de neegalat ce au nevoie de a fi slefuite si promovate.
Daca rezonezi cu valorile si viziunea mea si iti doresti la fel de mult sa contribui la proiectul nostru, atunci abia astept sa primesc un mesaj de la tine cu o scurta descriere sau. Preferi sa ma suni pentru ca esti o persoana comunicativa? Abia astept telefonul tau!
Facebook : Mada Miloaie Manea
Telefon: 0151 45995524

Cu prietenie,
Mada Miloaie

Viena
Categorii
ExclusivGermania
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole