Anelka, invitat de marcă pe Areni la derby-ul județean dintre Foresta și Bucovina Rădăuți

  Derby-ul județean dintre Foresta și Bucovina Rădăuți, programat pe data de 30 noiembrie, cu începere de la ora 14.00, pe stadionul Areni, se va desfășura sub privirile unuia...
Viena

 

Derby-ul județean dintre Foresta și Bucovina Rădăuți, programat pe data de 30 noiembrie, cu începere de la ora 14.00, pe stadionul Areni, se va desfășura sub privirile unuia dintre cei mai importanți jucători europeni din ultimii 20 de ani, este vorba de fostul internațional francez Nicolas Anelka. Atacantul cu 69 de selecții în naționala „cocoșului galic” va ajunge în România în baza prieteniei pe care-l leagă de antrenorul Forestei, Selim Benachour, cu care a fost coechipier la Paris Saint Germain la începutul anilor 2000.

„Ne bucură faptul ca la un meci important al echipei noastre va fi prezent unul din cei mai mari atacanți din lume. Considerăm prezența lui Anelka pe Areni un lucru benefic pentru fotbalul sucevean, și ne bucură faptul că a răspuns pozitiv invitației noastre, mai ales că vom profita de șederea sa în Bucovina pentru a discuta și despre alte proiecte pe care dorim să le derulăm împreună”, a declarat președintele Forestei, Andrei Ciutac.

de de Gabriel TODERAŞCU
Viena
Categorii
Sport
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole