Apel către Asociaţiile Comunităţilor Românilor din Diapora

Societatea Naţională de Cruce Roşie din România a fost desemnată de Guvernul României organizaţia umanitară ce va desfăşura la nivel  naţional o campanie de informare a populaţiei cu privire...
Viena

Societatea Naţională de Cruce Roşie din România a fost desemnată de Guvernul României organizaţia umanitară ce va desfăşura la nivel  naţional o campanie de informare a populaţiei cu privire la efectele noului virus CORONAVIRUS şi de prevenire a contaminării cu COVID -19.

România Salvează România” este campania prin care Crucea Roșie Română strânge bani pentru lupta împotriva răspândirii coronavirusului. Fii alături de Crucea Roșie donând 2 euro printr-un SMS la 8827.

https://crucearosie.ro/cauze-urgente/doneaza-si-lupta-impotriva-pandemiei-covid19/

Viena
Categorii
ComunicatDiasporaInformații utileRomânia
1 Comentariu
 • Diana Hanganut
  16 mai 2020 at 12:33 pm
  Răspunde

  Când l-am găsit pe dr. Ogume, care locuiește în Turcia, am avut nevoie disperată de a-mi readuce fostul iubit. M-a lăsat pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în situație. Doar m-a aruncat după 3 ani fără nicio explicație. L-am contactat pe dr. Ogume prin contactul său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste care să ne ajute să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să mă trimită mesaje din nou și m-a simțit oribil pentru ceea ce mi-a trecut. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis pentru mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat Dr. Ogume, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu drag Dr. Ogume oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogumenspellcaster@gmail.com. îl puteți contacta pentru oricare dintre următoarele probleme:

 • Răspunde

  *

  *

  Alte Articole