Atenţie, români! Duşmanii statului naţional unitar nu dorm! ARDEALUL, PĂMÂNT ROMÂNESC

Partea I : La Sibiu, istoria se repetă! Cu greu şi-ar fi închipuit cineva, pe când eram destabilizaţi mediatic cu ideea obsesivă a transformării Sibiului într-o „baie de sânge” în...
Viena

Costel Neacșu

Partea I : La Sibiu, istoria se repetă!

Cu greu şi-ar fi închipuit cineva, pe când eram destabilizaţi mediatic cu ideea obsesivă a transformării Sibiului într-o „baie de sânge” în ’89, că mascarada teroristă orchestrată atunci, cu scopul de a plasa România pe orbita globalizării, va face din oraşul de pe Cibin nu numai un exemplu naţional de impunere la conducere a minorităţii saşilor, adică de deturnare efectivă a sensului consacrat al Democraţiei, ci şi de a deveni epicentrul readucerii românilor din Ardeal la statutul medieval de inferioritate şi exploatare!. S-a ajuns astfel ca în locul Ungariei, al cărei rege Geza al II-lea (1141-1163) a iniţiat colonizarea în Ardeal al numitului grup etnic de origine germană, după ’89 să ne „procopsim” cu ascensiunea europeană a Celui de-al Patrulea Reich, Germania, care a reactualizat cu „diplomaţie” deja istoricul dispreţ antiromânesc (atât de trâmbiţatul „constituţional” Fraterna Unio din 1437, dintre maghiari, secui şi saşi) care a consacrat excluderea românilor din viaţa politică şi religioasă până în 1918 şi superioritatea „celor trei naţiuni”! Aşa se explică faptul că, astăzi, suntem în situaţia incredibilă (ca o reiterare a ideii hungariste conform căreia românii nu au capacitatea de a se conduce singuri!) ca românii majoritari să fie conduşi de minoritari şi de a asista uimiţi cum etnicii germani din Sibiu au privilegii pe care nu le-au avut nici în regimul, de tristă amintire, austro-ungar!
Retrocedări. Cu toate că legislaţia internă (un decret – lege al regelui Mihai I din 1944) şi internaţională (tratatul de pace de la Paris din 1947) a consacrat desfiinţarea tuturor grupurilor etnice germane din Europa, saşii din Sibiul condus de sasul Iohannis (din FDGR) s-au declarat oficial succesori ai organizaţiei hitleriste Grupul Etnic German (1940) şi au reuşit să redeschidă, printr-o sentinţă judecătorească locală, rana istorică a unor retrocedări prin care FDGR, acaparând diverse proprietăţi aparţinătoare de drept Statului Român, să perceapă chirii colosale de la instituţiile publice (licee, spitale, şcoli, grădiniţe etc) care îşi au sediul în clădirile retrocedate! În ce direcţie se duc banii obţinuţi, nimeni nu ştie! „Acesta este unul din serviciile aduse Germaniei de către Iohannis”, declară distinsul prof. univ.dr. Corvin Lupu. Reamintesc că Iohannis a primit cea mai înaltă distincţie a Germaniei, pentru servicii deosebite aduse acestei ţări…
Alegeri. Într-o „veselie” de neînţeles, care ne arată cât de eficientă a fost propaganda antiromânească a globaliştilor, românii municipiului Sibiu (88,97%) trăiesc cu iluzia că saşii (1,06%) sunt „curaţi ca lacrima” şi votează, masiv, cu … FDGR! Rezultatul? Au majoritate absolută în Consiliul Municipal! Cum este posibil? Păi, efectiv, disproporţia reprezentării etnice este net favorabilă saşilor: ei beneficiază de 1 consilier la 154 locuitori germani, în timp ce 1 consilier român trebuie să fie votat de … 12.919 locuitori! Fără comentarii!
Devieri de circulaţie pe rute ocolitoare. Oficialităţile sibiene, creînd o stare de tensiune publică, au luat o serie de măsuri menite ca pe Calea Dumbrăvii circulaţia să fie făcută în sens unic! Astfel, în mod aberant şi discriminator, s-a ajuns ca pe această arteră rutieră să se circule în ambele sensuri, pe prima şi ultima treime, iar pe treimea din mijloc să se circule într-un singur sens (aici este o zonă rezidenţială, locuită de … saşi)! Măsura în cauză îi privează pe românii ortodocşi, din Sibiul „multicultural”, de accesul la Cimitir!

Partea a II-a : Războinicii traco-geţi

România este vatra a ceea ce am numit noi Vechea Europă, o entitate culturală cuprinsă între anii 6500-3500 înainte de Hristos, axată pe o societate matriarhală, teocratică, paşnică, iubitoare şi creatoare de artă (…) A devenit de asemenea evident că această străveche civilizaţie europeană precede cu câteva milenii pe cea sumeriană” (Prof. univ.dr. Marija Gimbutas, arheolog de origine lituaniană, Universitatea din Los Angeles).

Când îţi propui cu tot dinadinsul să răstorni tot ceea ce este acceptat în învăţătura                       consacrată a umanităţii, ca să răspunzi la „noi directive” oficiale şi nimeni să nu mai înţeleagă nimic din istorie, atunci „cercetătorilor din fotolii” nu le rămâne decât să ne ucidă spiritual şi, rupându-ne în manieră organizată de strămoşii noştri traco-geţi, să ne inoculeze o mentalitate de Popor neînsemnat, de pripas, împins în Noua Eră de nişte pseudo-istorici cărora „le fuge pământul de sub picioare” când aud de la incontestabile somităţi că străromânii stau la baza formării Vechii Europe (conform arheologului lituanian M. Gimbutas), că aceştia au avut o civilizaţie înfloritoare (conform arheologului american W. Schiller), că suntem singura Ţară din Europa care avem istoria scrisă în propriul ei aur (conform arheologului german B.D. Lipptz), că limba traco-geţilor era o protolatinitate anterioară latinei (conform academicianului D. Stăniloae), că la Muzeul de Istorie din Cluj-Napoca sunt expuse 3 tăbliţe de lut ars (Tărtăria) din care rezultă că pe meleagurile noastre a existat cea mai veche scriere din lume (ml.VI î.Hr.), că la Institutul de Arheologie din Bucureşti încă mai sunt 74 de plăci (din aur şi plumb) din cele descoperite la Sinaia (altele, 440 au „dispărut” la Moscova şi Vatican) etc!

Detractorilor istoriei Neamlui nu le rămâne aşadar decât să se „ia la trântă” cu fondatorii Istoriei şi Geografiei antichităţii greceşti, Herodot şi Strabon, care au subliniat în scris nu numai nobleţea geţilor, dar şi vitejia de a se fi opus armat, înainte ca o parte din Ţara lor să fie transformată în provincie romană (o parte din Ardeal, Banat, Oltenia şi părţi din Muntenia), celor mai puternice 3 imperii, pe care le-au şi hărţuit, ale vremii: persan, macedonean şi roman! Şi aceasta nu o spun eu, ci titani ai ştiinţei: Herodot (care ne vorbeşte despre „hotărârea nesăbuită” a geţilor de a se apăra în faţa invaziei persane din anul 514 îHr. (deşi geţii au fost învinşi, numai în bătălia de la Tapae Porţile de Fier ale Ardealului – au pierit pe câmpul de luptă în jur de 8000 de soldaţi perşi), Iordanes ne asigură că împăratul persan Xerxes a fost învins în expediţia pe care a organizat-o în anii 480-479 („a fost învins de curajul şi dârzenia adversarului”, adică de greci şi geţi), Polibus şi Plutarch ne spun cum marea armată a celui ce a fost Alexandru Macedon (condusă de generalul  Lysimah) a fost înfrântă de armata getului Dromihete!

Ei, uite-aşa a fost posibil ca, apoi strămoşii noştri să nu cedeze fără luptă în faţa liftelor păgâne, dezlănţuite asupra noastră, de către împăraţii romani Domiţian (81-96 dHr.) şi Traian (98-117 dHr.): acţiunile au fost zădărnicite, în anul 87 şi în campania din anii 101-102, în bătălia de la Tapae (Tapae este o trecătoare naturală între munţii Ţarcului şi munţii Poiana Ruscă, prin care Banatul se lega de Ţara Haţegului)…

Prof. Costel Neacşu

Viena
Categorii
Exclusiv
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole