Biblioteca Metropolitană București lansează proiectul „Bucureștiul interbelic”

  Biblioteca Metropolitană București (BMB) și Primăria Sectorului 2 desfășoară în perioada 10 octombrie – 31 decembrie 2018 proiectul „Bucureștiul interbelic”, prin care vor aduce în fața tinerilor bucureșteni...
Viena

 

Biblioteca Metropolitană București (BMB) și Primăria Sectorului 2 desfășoară în perioada

10 octombrie – 31 decembrie 2018 proiectul „Bucureștiul interbelic”, prin care vor aduce în fața tinerilor bucureșteni valorile culturale și spirituale ale înfloritoarei perioade interbelice a Bucureștiului.

Atelierele se vor desfăşura în șase filiale ale BMB din Sectorul 2: Artotecă, Mediatecă, Lucian Blaga, Dimitrie Cantemir, Costache Negruzzi și Alexandru Odobescu.

În cadrul proiectului, cei mici se vor putea bucura de spectacole de teatru de păpuși, susținute de actorii teatrului de păpuși ,,Licurici’’ al Bibliotecii Metropolitane. Adolescenții sunt invitați să afle mai multe informații despre bisericile și monumentele din Capitală, reprezentative pentru perioada interbelică. Artoteca și Mediateca vor găzdui întâlniri culturale cu temele: Filosofi români din perioada1900-1938, Muzicieni Români din perioada 1900 – 1938, contribuția Bisericii la realizarea Marii Uniri.

Atelierele vor fi conduse de diverși invitați, cunoscuți în domeniul cultural și spiritual, iar participanții la ateliere vor afla informații inedite despre perioada interbelică.

Biblioteca Metropolitană București este o rețea de biblioteci publice ce facilitează accesul la informare și lectură prin serviciul gratuit de împrumut la domiciliu. Prin complexitatea ofertei culturale pe care o pune la dispoziția publicului în filialele sale răspândite în toate sectoarele Bucureștiului, BMB contribuie activ la îmbunătățirea calității vieții membrilor comunității.

 

Serviciul Comunicare

E-mail: comunicare@bibmet.ro

Tel: 0772002417

www.bibmet.ro

www.facebook.com/BibliotecaMetropolitanaBucuresti/

Viena
Categorii
Sens Giratoriu
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole