Bradul de Crăciun din Piața Sfatului, mai spectaculos decât cel din Paris, potrivit unui site turistic

Site-ul Europeanbestdestinations.com a realizat un top cu cei mai spectaculoşi brazi de Crăciun din Europa. Potrivit acestuia, bradul din Piața Sfatului, clasat pe locul 16 în acest top, este mai...
Viena

Site-ul Europeanbestdestinations.com a realizat un top cu cei mai spectaculoşi brazi de Crăciun din Europa. Potrivit acestuia, bradul din Piața Sfatului, clasat pe locul 16 în acest top, este mai spectaculos decât cel din Paris, clasat pe locul 17.

Pe primul loc se află bradul de la târgul de Crăciun din Vilnius (Lituania). Acesta a fost aprins la 1 decembrie şi va lumina până pe 7 ianuarie 2020.

Nu a fost tăiat niciun copac pentru a împodobi centrul vechi din Vilnius. S-a realizat o construcţie metalică de 27 de metri, formată din aproximativ 6.000 de ramuri şi cinci kilometri de instalaţie de iluminare. Privit de sus, Târgul de Crăciun, cu un diametru de 50 de metri, seamănă cu un ceas imens, cu rotiţe pe brad, cu 12 mese pe post de numere.

Pe locul doi este bradul de la Târgul de Crăciun din Praga, deschis în perioada 30 noiembrie 2019 – 6 ianuarie 2020. Magnificul brad se află foarte aproape de biserica Tyn din centrul vechi al oraşului, în timp ce pe locul trei se află pomul de Crăciun de la Strasbourg. Târgul a fost deschis în 22 noiembrie, urmând să se închidă în 30 decembrie. Aici se află unul din cei mai mari brazi împodobiţi din Europa.

În primii zece brazi din Europa ca și spectaculozitate se mai află cei din Koln, Kiev, Roma, Viena, Budapesta, Innsbruck și Bruxelles.

Sursa: bizbrasov.ro

Viena
Categorii
DiverseRomânia
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole