Broșura ‘Drepturile dvs. ca muncitor sezonier în agricultură în Germania’, realizată prin proiectul Faire Mobilität

Broșura ‘Drepturile dvs. ca muncitor sezonier în agricultură în Germania’, realizată prin proiectul Faire Mobilität Vă informăm cu privire la lansarea broșurii ‘Drepturile dvs. ca muncitor sezonier în agricultură...
Viena

Broșura ‘Drepturile dvs. ca muncitor sezonier în agricultură în Germania’, realizată prin proiectul Faire Mobilität

Vă informăm cu privire la lansarea broșurii ‘Drepturile dvs. ca muncitor sezonier în agricultură în Germania’, ce conține informații detaliate referitoare la munca în agricultură a lucrătorilor sezonieri. Materialul este finanțat de Ministerul Federal al Muncii și Afacerilor Sociale din Germania alături de Uniunea Sindicatelor din Germania (DGB) prin proiectul Faire Mobilität (Mobilitate Echitabilă).

Materialul poate fi accesat aici.

La rândul său, Ministerul Afacerilor Externe român reiterează recomandarea fermă adresată cetățenilor români de a se informa temeinic anterior deplasării în străinătate, iar, în cazul deplasării în scopul desfășurării de activități profesionale, să consulte inclusiv informațiile publicate pe paginile de internet ale misiunii diplomatice și/sau ale oficiilor consulare din statul de destinație și să acorde atenție sporită prevederilor contractelor de muncă ce ar urma să fie încheiate, în special în condițiile specifice impuse de actuala criză generată de pandemia de COVID-19.

Sursa: CONSULATUL GENERAL AL ROMÂNIEI în München

Viena
Categorii
ActualitateDiasporaGermania
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole