Burse de studiu în Bavaria pentru absolvenții români

  Consulatul General al României la München vă informează cu privire la posibilitatea de finanţare a unor programe de studii post-universitare prin proiectul BAYHOST, finanţat de Land-ul Bavaria: Land-ul...
Viena

 

Consulatul General al României la München vă informează cu privire la posibilitatea de finanţare a unor programe de studii post-universitare prin proiectul BAYHOST, finanţat de Land-ul Bavaria:

Land-ul Bavaria acordă în anul universitar 2019/20 burse cu o durată de un an absolvenților proveniți din România, Bulgaria, Croația, Cehia, Ungaria, Polonia, Rusia, Serbia, Slovacia şi Ucraina.

Bursa este destinată finanțării unui program de studii postuniversitare (de exemplu studii de master) sau la promovarea în una dintre instituțiile de învățământ superior de stat din Bavaria. Bursa se acordă inițial pe un an și poate fi prelungită, la cerere, de maxim două ori (la maxim trei ani). Cuantumul lunar al bursei se ridică la 735,00 euro. Prin acest program este posibilă și finanțarea unui an de cercetare în Bavaria, ca parte a unui program de studiu desfăşurat în țara de origine.

Informații suplimentare pot fi găsite pe site-ul web www.bayhost.de. Termenul limită de depunere a dosarelor este 1 decembrie 2018 (data primirii).

Sursa: http://munchen.mae.ro

Viena
Categorii
Germania
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole