BUSINESS SUMMIT – ÎMPREUNĂ PENTRU ROMÂNIA

Joi, 6 octombrie a.c., între orele 09:30-13:00, va avea loc la Palatul Cotroceni deschiderea primul Summit al oamenilor de afaceri români din străinătate. Acest eveniment este organizat de un...
Viena

Joi, 6 octombrie a.c., între orele 09:30-13:00, va avea loc la Palatul Cotroceni deschiderea primul Summit al oamenilor de afaceri români din străinătate.

Acest eveniment este organizat de un grup de oameni de afaceri şi antreprenori români care îţi doresc să prezinte oportunităţile existente în ţară, omologilor lor din străinătate.

Astfel, câteva zeci de antreprenori şi oameni de afaceri români din ţară şi din Diaspora se vor întâlni pentru a discuta cu reprezentanţii instituţiilor statului şi ai mediului de afaceri din România.

Discuţiile vor continua la Banca Naţionala a României (BNR), organizatorii având în vedere transmiterea live streaming atât a deschiderii evenimentului de la Cotroceni, cat si continuarea lui la BNR, pe pagina: http://www.caleaeuropeana.ro/live-video-6-octombrie-200-de-antreprenori-din-romania-si-din-diaspora-se-reunesc-la-business-summit-impreuna-pentru-romania-eveniment-organizat-de-repatriot/

Viena
Categorii
Exclusiv
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole