Cabinetul bavarez a decis:

Începând cu data de 30 mai 2020, se pot deschide următoarele activităţi: – programele educaționale pentru adulți, precum sunt cele organizate în centrele de învăţare a limbilor străine, inclusiv...
Viena

Începând cu data de 30 mai 2020, se pot deschide următoarele activităţi:
– programele educaționale pentru adulți, precum sunt cele organizate în centrele de învăţare a limbilor străine, inclusiv centrele de învățământ din zonele rurale sau furnizorii de învățământ din sectorul privat. Este obligatorie respectarea măsurilor de igienă.

– operațiunile companiilor de transport vor fi din nou posibile, cu excepția cazului în care este vorba despre o călătorie explicită de grup. Se pot face rezervări individuale.

Începând cu 2 iunie 2020, este posibilă livrarea de produse alimentare și băuturi de către întreprinderile de catering în aer liber în itervalul orar 6:00 – 22:00.

Începând cu 8 iunie 2020, va exista o relaxare suplimentară în domeniul sportului, cu condiția respectării reglementărilor necesare de respectare a distanței și a măsurilor de igienă; sporturile în interior, precum şi şcolile de dans vor reîncepe să funcţioneze.

Începând cu 15 iunie 2020, evenimentele culturale, spectacolele şi concertele pot fi reluate respectând prevederile de până la 50 de invitați în camere închise şi până la 100 de invitați în aer liber.

Din 15 iunie 2020, este posibilă reluarea proiecţiilor în cinematografe, cu precizări ulterioare în ceea ce priveşte numărul participanţilor.

Viena
Categorii
ActualitateGermania
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole