CARTEA, PUNTE ÎNTRE SUFLETE FRUMOASE… Cătălina Gina Micloș, minunata voce care vinde cartea

  Într-o perioadă în care agramații ne conduc destinele, în era internetului, în care mulți vorbesc cu prescurtări, gen: ”cf”, ”csf”, ”nb”, ”dc”, etc., iată că mai există edituri...
Viena

 

Într-o perioadă în care agramații ne conduc destinele, în era internetului, în care mulți vorbesc cu prescurtări, gen: ”cf”, ”csf”, ”nb”, ”dc”, etc., iată că mai există edituri care se încăpățânează să publice cărți educative pentru copii, ghiduri de bune maniere, basme și povestiri, poezii, haiku, satire, romane și  nuvele, fac acțiuni culturale prin școli, organizează săptămânal cenacluri și lansări de carte.

O astfel de editură este Coresi Publishing House, care reunește editurile Coresi, ePublishers, eLiteratura și eDidactica, coordonată de editorii iluștri,scriitorii MICHIELA și VASILE POENARU.

La Bookfestul din acest an, pe lângă cărțile pentru copii, au promovat și valoroși autori, din țară și din diasporă.

Printre scriitorii care au dat autografe cititorilor, s-au numărat Passionaria Stoicescu, Victoria Milescu,Mada Cazali, Minodora Ion, Teodora Pascu,Georgina Popescu, Crina Decusară Bocșan,Ștefan Dimitriu, Iuliu Stanciu, Daniel Onaca, Nicolae Petrescu Redi, George Rizescu, Sorin Diaconescu, Iosif Roca și mulți alții.

De când au angajat-o pe postul de director executiv pe Cătălina Gina Micloș, editorii au adoptat o nouă strategie.La toate cărțile lansate, vocea caldă și plăcută a Ginei Micloș, prezentând pasaje esențiale din carte, face să vibreze sufletele cititorilor pe aceeași lungime de undă, incitându-le curiozitatea să afle conținutul ,stimulându-i astfel să cumpere cartea…Înțeleaptă strategie.

Cătălina Gina Micloș

Colaborând cu Gabriel Voicescu de la iBooksquare, care transmite în timp real lansările, ulterior postând filmulețele pe youtube, cărțile publicate devin cunoscute și în diasporă, de unde concetățenii noștri, cunoscând bogata ofertă editorială, au început să facă comenzi.

Oferta editorială a editurii poate fi consultată pe site-ul:     http://www.librariacoresi.ro/shop

Una dintre lansările editurii de la Bookfest: https://www.facebook.com/ibooksquare/videos/928930443952977/UzpfSTEwMDAwMDUyMTc3ODk1OTozMDYwNjExMjk0OTk0MTQ6MTA6MDoxNTMwNDI4Mzk5Oi04NzA5NjU1MzMxOTc2NjU4Mzg0/

Foto: Gabriel Voicescu (iBooksquare)

 

 Emeric Vamos

Viena
Categorii
Exclusiv
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole